Nekavējoties izlasiet šo rakstu, ja pamanāt tādu pašu pārklājumu uz mēles!

Lai cik sabalansēti mēs ēstu un lai cik veselīgs būtu mūsu dzīvesveids, tas mūs nepasargās no indīgām vielām un toksīniem, kas no ārpuses nonāk organismā.

Toksīnu veidošanās notiek paša organisma dzīvībai svarīgās aktivitātes rezultātā un tiek uzskatīta par normālu procesu. Vēl viena lieta ir tāda, ka ne katra cilvēka ekskrēcijas sistēma tiek galā ar šo indu izvadīšanu, kas noved pie to uzkrāšanās.

 

Ķermeņa attīrīšana no atkritumiem un toksīniem

Šeit aplūkotā intoksikācija ir pakāpeniska un hroniska. Dažreiz veselības pasliktināšanās ir saistīta ar jebko, bet ne ar sārņiem organismā . Pievērsiet uzmanību šīm pazīmēm, kas liecina par ķermeņa aizsērēšanu ar toksīniem, lai varētu savlaicīgi veikt pasākumus.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Lauvai būs iespēja dzēst parādus, bet Ūdensvīriem jātaupa nauda!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 25. septembra līdz 1. oktobrim: Dvīņus pievils iluzors miers, bet Skorpioni sastapsies ar jauniem ienaidniekiem!

Atkritumi un toksīni ķermenī

Enerģijas zudums

Kādā stāvoklī tu pamosties no rīta? Ja tavs rīts dienu no dienas nav īpaši dzīvespriecīgs, pat ja esi pilnībā izgulējies un nav citu sūdzību par veselību, visticamāk, tavs ķermenis ir piesārņots.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment