7 zīmes, ka tavspartneris tev melo un krāpj tevi

cheatinginrelatonships2

1. Tavs partneris iepriekšējās attiecībās ir krāpis savu partneri

Diemžēl veca gudrība vēsta – Krā***ki krāpjas. Tāpēc esot attiecībās ar cilvēku, kurš ir krāpis savu iepriekšējo partneri, nav ieteicams, vēl vairāk, ja to darījis ar tevi. Cilvēks, kurš reiz ir krāpis darīs to atkal, ja viņam attiecībās, kas trūks, piemēram, sekss. Ar šādiem cilvēkiem arī nav ieteicams precēties, jo laulība visticamāk būs neizdevusies.

2. Ieradumu maiņa

Speciālisti apgalvo, ka šī pazīme ir viena no svarīgākajām! Ja tavs partneris pēkšņi sāk mainīt savus ieradumus, piemēram, mājās sāk parasties daudz vēlāk nekā pirms tam bija ierasts, ka vienmēr mājās ierodas precīzi 6, vairāk piedomā pie apģērba un izskata, tērē vairāk naudas, šie visi ir lieli sarkanu karogu veida signāli par krāpšanu, kurus noteikti nevajadzētu palaist garām, bet diemžēl tas nozīmē, ka nelaime jau ir notikusi.

3. Negaidītas dāvanas

Protams, ir partneri, kuriem ik pa laikam patīk pārsteigt tevi, taču nevajag aizmirst par tā sauktajām vainas dāvanām. Ja tavs partneris, piemēram, nekad tev nedāvina ziedus, izņemot vārda dienu un dzimšanas dienu, bet pēkšņi tos saņem teju katru nedēļu, dārgas dāvanas, tātad viss skaidrs, viņu nomoka ainas apziņa par kaut ko.

4. Jauni rēķini un maksājumi

Iespējams, ka tavs partneris ir uzsācis nodarboties ar jaunu hobiju, kas prasa līdzekļus, bet reizēm jaunu maksājumu parādīšanās, dzīvojot ierasto dzīvi, liecina par krāpšanu. Speciālisti apgalvo, ka kredītkaršu maksājumu vēstures apskatīšana ir viens no vislabākajiem un vieglākajiem veidiem kā pieķert kādu melos un krāpšanā.

5. Darbs kļūst par noslēpumu

Atceries kā attiecību sākumā regulāri sarakstījāties stāstot viens otram par to, ko darāt, kā veicas darbā vai skolā, flirtējāt, jokojāt, sūtījāt attēlus viens otram, bet nu tas viss ir pieklusis? Lūk, šis var būt vēl viens nopietns signāls par to, ka tavam partnerim ir kas slēpjams turklāt iedomājies, ja viņš ir kopā ar kādu citu cilvēku, protams, ka viņš visu laiku neskatīsies telefonā un nerakstīs tev!

6. Nolieguma spēles

Ja tavam partnerim būs radušās aizdomas, ka tu nojaut par to, ka viņš iespējams tevi krāpj, viņš centīsies darīt visu, lai atjaunotu tavu uzticību un liktu tev šīs domas par krāpšanu atmest. Tā var būt pēkšņa atļauja piekļūt visām viņa sarakstēm, e-pastam, profiliem dažādos portālos. Garantēta atgriešanās mājās noteiktajā laikā, darba grafika izklāstīšana un tā tālāk. Pievērs uzmanību šādiem signāliem!

7. Seksuālās dzīves izmaiņas

Lai gan šis varētu būt pēdējais, ko jūs gribētu dzirdēt, ja jūs domājat, ka jūsu partneris ir neuzticīgs, tad varētu būt laiks reālai pārbaude, izdarot dažas izmaiņas jūsu attiecībās. Šādos gadījumos, kad partneris krāpj, ļoti cieš tava seksuāla dzīve. Ja tavs partneris atsakās no seksa un tuvības, tas var liecināt, ak viņš savu enerģiju ir izlietojis jau kaut kur citur, un viņam nav ne spēka, ne vēlmes tērēt to vēl vairāk ar tevi. Tāpēc, ja tas ieilgst, sāc kārtīgi apsvērt, ko darīt tālāk!

COMMENTS

Leave a Comment