79 gadus veca sieviete aizbēg no pansionāta, lai izdarītu kaut ko apbrīnojamu!

Seidiju Selleru, 79,katru dienu apciemo viņas dēls Tonijs, bet pēdējā apciemojuma reizē viņš bija šokēts, jo mammas tur nebija.

Sellera pameta savu māju kopā ar 22-gadīgo mazmeitu Samantu, lai..pagaidiet .. uztaisītu tetovējumu. Viņa pati teica, ka domājusi par tetovējuma taisīšanu jau vairākas nedēļas, kad ieraudzījusi mazmeitas jauno tetovējumu. Kad viņa bija izdomājusi par labu tetovējumam, viņa ar mazmeitu devās uz tuvāko tetovēšanas salonu, lai uz rokas uztetovētu sirsniņu. 

gallery-1437509211-sadie-sellers

“Es jautāju tetovētājam, cik ilgu laiku tas prasīs, viņš teica, ka pabeidza jau pirms 5 minūtēm. Es neko nejutu – viņš smējās par mani,” saka Seidija. Citi cilvēki no salona jautāja viņai, ko viņas ģimene teiks par viņas tetovējumu. Viņa teica, ka viņai ir pilnīgi vienalga. “Kad tu esi tādā vecumā, kādā esmu es, tev vienkārši sava dzīve ir jādzīvo pilnvērtīgi.”  – “Viņa parasti ir ļoti patiesa un laipna, bet dažkārt lamājas tā kā vecs jūrnieks. Iespējams, ka viņa varētu plānot jau nākamo tetovējumu,” saka dēls Tonijs. 

gallery-1437509353-grandma-standing

Avots: www.womansday.com 

Leave a Comment