8. aprīļa dienas horoskops – ļauj vaļu emocijām!

dienas_horoskops

#AUNS šodien vairāk izpaudīsies tava jaukā puse – nebaidies to parādīt! Tomēr neaizmirsti savas robežas un neļauj tās pārkāpt!

 

#VĒRSIS  ehh.. lietas nenotiks gluži pēc tava prāta, tāpēc palaid vaļā vēlmi visu kontrolēt – šodien vari iejusties skatītāja lomā!

 

#DVĪŅI  tavs prāts šobrīd ir lieliskā režīmā – izdosies ne tikai radīt jaunas idejas, bet arī panākt daudz laba priekš sevis un citiem

 

#VĒZIS ļaujies saviem impulsiem – kāda no tavām trakajām idejām tevi ieraus fantastiskā piedzīvojumā, kas iemācīs skatīties uz lietām citādi

 

#LAUVA  izjutīsi pozitīvas enerģijas plūsmu caur sevi – izmanto to cik vien vari! Šodien reti kurš spēs atteikt taviem lūgumiem!

 

#JAUNAVA jutīsies aizņemtāks nekā parasti, centies paturēt prātā mērķus un nepavadīt laiku ar nesvarīgiem darbiem!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (07.04. – 09.04.)

#SVARI  ir sācies jauns posms, kurā tagadne un nākotne sāk skaidroties, tavi sapņi un cerības drīz kļūs par realitāti!

 

#SKORPIONS tev ir jātiek galā ar tiem, kas tevi komandē – ne fiziski, bet noliec viņus ar savu prātu, parādi savas spējas!

 

#STRĒLNIEKS  spēsi ieraudzīt kā sīkumi ietekmē tavu dzīvi un spēj mainīt visu – izmanto šo spēju un atmet to, kas nedarbojas!

 

#MEŽĀZIS  šodien nāksies pacīnīties, lai dienas beigās tu būtu sasniedzis iecerēto – labākā stratēģija – nenolaid acis no balvas!

 

#ŪDENSVĪRS gatavojies, ka tevi šodien gribēs “pagrūstīt” un ietekmēt, šķiet esi zaudējis savu asumu, ir laiks to atgūt!

 

#ZIVIS viens dzīves posms ir noslēdzies, tagad vajadzētu izmest ārā visu nevajadzīgo, kas bija ar to saistīts, lai radītu vietu nākotnei!

Leave a Comment