8. augusta horoskops – paļaujies uz saviem instinktiem!

#AUNS Šodien izdosies atbrīvoties no pārliekas un nevajadzīgas uztraukšanās pateicoties visuma labvēlībai. Esi piesardzīgs runājot – padomā, kādu ietekmi uz citiem var atstāt tevis teiktais.

#VĒRSIS  Šodien tev būs vairākas izvēlēs iespējas – nāksies paļauties uz saviem instinktiem, jo pirmajā mirklī visas šķitīs vienādi labas. Ir laiks atteikties no kāda veca plāna un rast vietu jaunu ideju realizēšanai.

#DVĪŅI  vērša mēness iespaidā atgriezies tavs spēks un pašpārliecinātība, iedvesmojot tevi virzīties uz priekšu un paļauties uz saviem lēmumiem. Tava spēja viegli apburt apkārtējos šodien būs īpaši no derīga

#VĒZIS  Iespējams kāds tevi apbēdinās, tāpēc emocionālais stāvoklis nebūs tas labākais, tomēr pozitīvais ir tas, ka izdosies kārtīgi izrunāties ar iesaistīto cilvēku un beidzot saprast kas patiesībā starp jums notiek.

#LAUVA  Izmanto šo burvīgo dienu lai baudītu dzīvi! Iesaisties vieglās un jautrās aktivitātēs – tieši mazie prieka mirkli ļaus tev uzlādēties nākamajai nedēļai un papildus atgūt emocionālo un garīgo stāvokli.

#JAUNAVA ieteicams izvairīties no impulsīvas rīcības, jo šodien tavas domas nav harmonijā ar tavu sirdi. Mīļums un atbalsts spēs izdarīt daudz vairāk nekā kritizēšana, centies būt iejūtīgāks pret saviem tuvajiem.

#SVARI  šodien neparko nav jāuztraucas, tu beidzot vari brīvi darīt to, ko sen gribēji – pārmaiņas savā dzīvē, neizjaucot jau esošo kārtību. Neaizmirsti, ka nav jāpadodas, ja kaut kas neizdodas ar pirmo reizi – ja gribēsi, tu varēsi sasniegt!

#SKORPIONS  vienkārši dari to, kas tev ir jādara, aizmirstot par smagajām nastām kas bija šajā nedēļā – ir jāatjauno iekšējais balanss. Toties pār tevi nāks kāda atklāsme – tas, ko iepriekš saredzēji kā grūtības, patiesībā ir laime!

#STRĒLNIEKS  Šī ir perfekta diena, lai veltītu vairāk laika sev, mēness palīdzēs atjauno emocionālo balansu. lai kā arī pati diena izvērstos – nezaudē pozitīvu attieksmi – līdz vakaram viss jau būs pilnīgi savādāk.

#MEŽĀZIS  Visums ieviesīs pārmaiņas tavos plānos, bet tas nenozīmē, ka viss saies dēlī –  vēlāk izdosies to visu atgūt. Šovakar atdzīvosies romantika, mēness radīs tev jaunas iespējas – izmanto tās.

#ŪDENSVĪRS   Kādam no mīļajiem, iespējams, būs neciešama tava palīdzība. Tu vari uzzināt par sevi un citiem ko jaunu, ja pievērsīsi uzmanību tam, ko citi šodien saka, mēness liks atklāties daudzām lietām!

#ZIVIS  tev ir jāuzmanās – skaties kur tu ej un ko dari. Liela iespējamība savainoties. Iespējams jutīsies apjucis, tas ir tikai mēness dēļ. Nedomā par to, kas tev būtu jādara, bet gan pievērsies dzīves baudīšanai.

Leave a Comment