8 lietas, ko vīrietis noklusē

Sievietes vienmēr domā, ka vīrieši ir tieši un spēs pateikt acīs visu ko domā, taču tā nav. Par šīm 8 lietām viņi mēdz noklusēt.

Vīrieši ne vienmēr ir gatavi atklāt rūgto patiesību un savas patiesās domas, jo īpaši par sievieti. Kāpēc? Iespējams viņi vienkārši nav gatavi atklāt savu viedokli un paši īsti nezina ko vēlas.

Lasi arī: Piedalies bezmaksas seminārā par alerģiju un astmu

Vīriešu prāts ir mīglā tīts. Retos gadījumos viņi tieši acīs saka, kas viņiem patīk un kas nepatīk. Šīs 8 lietas vīrieši vēlas redzēt sievietēs, taču noklusē…

Ļaut sev būt trauslai un neaizsargātai

Vīrieši ar lielāko prieku palīdz sievietei, ja viņa ar kaut ko nespēj tikt galā. Viņiem tas sniedz gandarījumu. Šad tad ieslēdz neaizsargātās būtnes raksturiņu un ļauj vīrietim to izbaudīt.

Sakiet viņam komplimentus

Pat vīrieši mīl klausīties patīkamus un siltus vārdus, kas domāti tieši viņiem. Galvenais – pateikt to no visas sirds.

Kļūstiet par viņa labāko draugu

Vīrietim ir jāzina, ka sieviešu pasaulē ir sieviete, kura viņu nekad nenodos. Viņš to noteikti novērtēs, kaut noklusēs par šo lietu.

Lasi arī: Forši un radoši veidi kā līmēt flīzes pie sienām un grīdas

Izsakiet pateicību

Dariet to vienmēr!

Uzņemieties iniciatīvu biežāk

Vīrietis vienmēr novērtēs iniciatīvu, kas ir vērsta uz viņa pusi. Nekautrējieties, bet rīkojieties!

Neierobežo viņu

Atcerieties, ka mīļotajam cilvēkam ir jāļauj pabūt vienam, sakārtot savas domas. Iespējams jums būs grūti šo pieļaut, bet tas ir viņam nepieciešams.

Centieties viņa dēļ

Biežāk izdariet viņam ko patīkamu – negaidītas brokastis, kaislīgs skūpsts, romantisks randiņš. Viss viņam liks justies mīlētam.

Vērsies pie viņa pēc padoma

Nepieņemiet lēmumus bez viņa ziņas. Viņš ir ģimenes galva un sievietei ir obligāti jāapspriežas ar savu mīļoto, lai dzirdētu viņa domas.

Padalies ar šo informāciju ar saviem draugiem!

Avots: revolucija.eu

Leave a Comment