8. marta horoskops – tavas domas mainīsies!

#AUNS Mēness labvēlīgais stāvoklis ļaus tev veiksmīgi izdarīt visu ieplānoto. Netērē laiku meklējot padomus pie citiem – uzticies savai sirdij! Diena būs aizraujoša –  negaidīti notikumi trauksies tev pretī nebrīdinot. Ievelc dziļu elpu

#VĒRSIS Šī diena ir domāta, lai tu labi pavadītu laiku, sajutīsi lielu radošās devas vilni  vai iedvesmu, kas mudinās tevi pasākt kaut ko skaistu un nozīmīgu tev! Neaizmirsti arī par mīļajiem – pavadiet kopā laiku kvalitatīvi, izrunājieties!

#DVĪŅI Šodien debesis ir tavs limits! Mēness stāvokļa ietekmē būsi atvērties piedzīvojumiem, tāpat var uzjundīt tavu radošo pusi, kas jāizmanto! Tu daudz komunicēsi gan ar draugiem, gan svešiniekiem un dalīsies pārdomā ar visiem, kas klausīsies!

#VĒZIS Tev ir jāpārstāj cīnīties ar savām emocijām, kas cenšas izlauzties – tajās atrodas svarīga ziņa, kas tev ir jāierauga! Pēc aktīvas un notikumiem bagātas nedēļas, beidzot būtu jāpiestāj un jāievelk elpa – jāatrod iekšējs miers, lai dotos tālāk..

#LAUVA šodien varētu vismaz daļēji aizmirst savus pienākumus, lai dotos mazā piedzīvojumā – pat ja tas notiek iekšēji, tavās domās… Ieklausies tajā, ko saka mīļotie – viņu vārdi var vienā mirklī mainīt veidu kā tu šobrīd skaties uz lietām!

#JAUNAVA Šodien iespējams nebūsi labākajā noskaņojumā, bet tā ir tikai ilūzija – tu vari ar to cīnīties. Nerunā aplinkus – ja kaut ko gribi, tad saki tieši, nevis “caur puķēm” Galu galā – tev pašam nepatīk, ja nekas nenotiek!

#SVARI Dienas sākums neizdevās kā cerēts? Katrs neizdevies moments ir jauna iespēja no cita skatu punkta! Apkārtējie tev uzticēs savas problēmas un sajūtas – sniedz viņiem nepieciešamo atbalstu, kas zina, kad tev arī tāds būs nepieciešams!

#SKORPIONS Notici, ka viss ir iespējams un sāc rīkoties – šodien var nodoties nākotnes plāniem un meklēt veidus, kā ātrāk sasniegt mērķi! Laba augsne, lai padarītu ko lietderīgu! Neaizmirsti, ka tu pats esi savas laimes kalējs!

#STRĒLNIEKS Uzmanies! Mežāža mēness šodien izcels tavu spītīgo pusi, tev būs krietni jānopūlās, lai tas neietekmētu šo dienu. Būs vēlme iepazīties ar jauniem cilvēkiem vai arī vienkārši pēc pārmaiņām. Jāsaņemas tikai drosme un jāsper solis!

#MEŽĀZIS Šodien pastiprināti sapņosi par nākotni – un kurš gan tev to var liegt! Visas šaubas tiks aizstātas ar ideālismu Mežāža mēness ietekmē. Izjutīsi prieka un citu emociju pieplūdumu, neignorē tās, bet ļaujies, īpaši šodien, kad nekas nestāv tam ceļā!

#ŪDENSVĪRS Izvairies šodien rūpēties par citiem, pirms esi parūpējies pats par sevi.  tava sociāli aktīvā puse darīs par sevi zināmu, tāpēc izplet savas rokas, un baudi jaunas iespējas – “Pasaule! Te es esmu!” Var teikt, ka diena būs pat maģiska!

#ZIVIS Runāšana ir lēta, ja vēlēsies savi pierādīt, tad šodien var sanākt darīt papildus darbus, lai arī likās, ka viss jau galā! Izvērtē savas prioritātes un rīkojies – pielāgojies! Uzsvaru šodien jāliek arī uz fizisko un garīgo labbūtību – sen neesi to darījis!

Leave a Comment