8 oriģinālas Lieldienu groziņu idejas, kas noderēs katrai saimniecei! (+ FOTO)

 

Lieldienu spainītis

Ja tev mājās ir krāsains spainītis, tad droši izmanto to kā Lieldienu groziņu. Lai padarītu to seklāku, ieklāj dvielīti vai kādus floristikas materiālus.

Papīra dekorācijas

Ja proti “locīt papīru” jeb origami, tad izveido ziedus, taurenīšus vai jebko citu, kas tev saistās ar pavasari.

Kartona groziņš

Ja tev mājās ir skaists kartona/koka groziņš, tad kāpēc gan to neizmantot kā Lieldienu groziņu? Ieklāj kādus dekoratīvos materiālus vai dvielīti un groziņš gatavs!

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Auduma groziņš

Lai dotu savam groziņam “jaunu elpu”, apvelc to ar audumu – domājams, ka šuvējas novērtēs.

Groziņš – ligzda

Ja vēlies savu groziņu pietuvināt dabai, tad kāpēc gan to neizveidot kā ligzdu? Dabiskākam efektam ieber nedaudz siena un iemet kādu dekoratīvo putnu spalviņu.

Ziedu groziņš 

Šis groziņš skaists izskatīsies tikai vienu dienu, taču, ja tev ilgāks laiks nav nepieciešams, tad uz priekšu – ziediem rotāts Lieldienu groziņš izskatīsies īpaši krāšņs.

Stiepļu groziņš

Šis no visa saraksta laikam ir pats netradicionālākais groziņš. Stiepļu groziņu vari uztaisīt pati un pēc tam to mājās vari izmantot citiem nolūkiem. Šeit galvenais ir pielikt kādu papildus akcentu un salikt krāsainas olas.

Groziņš ar dabas materiāliem

Šis ir vēl viens no variantiem, kā Lieldienu groziņu vari padarīt dabiskāku. Izmanto jebkurus sausos dabas materiālus, ja vēlies, lai tas “svaigs” saglabājas ilgāk, taču, ja tev groziņš nepieciešams vienai dienai, tad droši vari izmantot svaigos dabas materiālus.

Avots: housebeautiful.com

Leave a Comment