8 paņēmieni, ko darīt ar matiem, lai izskatītos jaunāka

Kā izskatīties jaunākai?

идеи для укладки волос

Daudzslāņaina frizūra – īsts atradums tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras vēlas noņemt pāris desmit gadus nost no sava vecuma.

как упорядочить вещи на кухне

Gaiši mati liek izskatīties daudz jaunākai, taču jāņem vērā, ka matus jākrāso pareizi, lai iegūtu vēlamo rezultātu. Ieteicams matus izbalināt par 2 – 3 toņiem gaišākus, nekā ir dabīgie. Toni izvēlieties atkarībā no ādas un acu krāsas.

идеи для укладки волос

Īsas frizūras vienmēr saistās ar jaunību un aktīvu dzīvesveidu, tādēļ ar vecumu ieteicams atbrīvoties no garajiem matiem. Noteikti jāņem vērā arī sejas kontūras. Labs meistars jums palīdzēs izvēlēties ideālāko griezumu.

интересные идеи для волос

Lielisks piemērs matu sakārtojumam, kas padar vizuāli vecāku – ideāli pieglausti mati. Tieši tādēļ vislabāk izskatās mazliet piepacelta frizūra. Jāatceras, ka arī pārlieku piepacelti mati var padarīt vecāku. Jāatrod zelta vidusceļš!

интересные идеи для волос

Ponija griezums (jeb arī labi zināmā ‘čolka’) – labs variants tiem, kuri vēlas noslēpt grumbiņas uz pieres. Pirms izlemjat griezt čolku, pakonsultējieties ar savu frizieri. Meistars palīdzēs jums izvēlēties frizūru, kas izcels individuālās sejas aprises.

интересные идеи для волос

Ja matu celiņš atrodas pa vidu, tas arī var pielikt klāt pāris gadus. Paeksperimentējiet ar celiņa novietošanu vai mēģiniet to sajaukt tā, ka vispār nav redzams.

трюки с волосами

Cieši astē sasieti mati noteikti nepadara sievieti jaunāku. Šāda frizūra var ne vienu vien gadu pielikt klāt jau esošajiem. Labākais risinājums sievietei gados ir izlaisti mati ar nedaudz nekārtīgu salikumu.

трюки с волосами

Ja nepieciešams matus ieveidot kādam pasākumam, iesakām izvairīties no retro stila frizūrām vai pārlieku uzkasītiem matiem. Vienmēr palieciet pie dabīgā, kas izskatīsies daudz labāk.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment