8 veidi kā no jauna iemīlēt savu vīru

  1. Esiet priekš viņa viss: klīrīga un kaprīza sieviete, uzticīgs draugs, kaislīga mīlniece, pat labu saimniece. Ja vīrietis atradis visu ko viņš cerēja redzēt sievietē, tad viņam nevajadzēs meklēt jūtas citur. Ienesiet savā dzīvē dažādību. Lai iemīlētu savu vīru,  jums jālauž dzīves ierasto gaitu: aizbrauciet kaut kur abi kopā vai katrs atsevišķi. Viņam jāsaprot, ka viņam nepieciešama šī mājas sajūta ko jūs radāt visapkārt. Un vīram jāredz jūs neierastajā mājas atmosfērā, jāpaskatās uz jūsu skaistumu, jauno kleitu vai frizūru ar pavisam citām acīm.
  1. Iemīlēt sevi, jebkuru vīrieti, un galvenokārt savu vīru var arī ar vienkāršu greizsirdību. Pamēģiniet viņu padarīt nedaudz greizsirdīgu tikai nepāršaujat par strīpu, lai neliela greizsirdība nepārvēršas par lielu strīdu. Vienkārši sarakstāties, piemēram, vīra klātbūtne ar draudzeni, un neatzīties, ar ko jūs sarunājaties.
  2. Ielūdziet viņu uz romantiskam vakariņām, speciāli šīm notikumam aizejiet uz skaistumkopšanas salonu un atjaunojiet savu garderobi. Vakariņu laika flirtējiet ar savu vīru, it kā, satikāt viņu pirmo reizi mūža. Asociācijas un senās atmiņas var viņa atmodināt vecās jūtas.
  3. Varbūt pie jūsu jūtu atdzišanas ir vainojams libido, kurš ar gadiem pagaist objektīvu iemeslu dēļ. Jā problēmu sakne ir šajā iemeslā, lai jūsu vīrs iemīlētu jūs no jauna: iekļaujiet viņa uzturā, jūras veltes, pievienot ēdieniem lielo daudzumu sarkano piparu, mandeļu un lazdu riekstus. Ja pat tas nepalīdz, to var izmantot afrodīzijus. Noteikti neaizmirstiet par savu libido, sievietēm ar gadiem seksuālas tieksmes mazinās, bet attiecībām ir svarīgi, lai abi partneri gūtu baudu no seksa.
  4. Sāciet nodarboties ar kopējiem hobijiem. Labāk, lai šis hobijs būtu vērsts uz jūsu kopīgo problēmu risināšanu: piemēram remonts, kopīga sportošana, vai mēģinājums atmest smēķēšanu. Kopīgas intereses var likt no jauna iemīlēt vīru , bet esiet uzmanīgi un pārdomājiet visu pirms kopīgas nodarbes ne tikai var novērst jūtu atgriešanos, bet arī izraisīt lielu strīdu.
  5. Attīriet guļamistabu no liekas tehnikas. Daudzi psiholoģi uzskata, ka klēpjdatora, televizora vai citu ierīču esamība guļamistabā var negatīvi ietekmēt laulāto intīmo dzīvi.
  6. Atpūšaties no bērniem. Dzīvojot daudzus gadus laulībā, daudzi vīrieši sāk izjust savas personīgas telpas trūkumu. Bet bērni kā likums, aizpilda visu dzīvokli ar savu klātbūtni. Aizsūtiet viņus uz dažām dienām pie saviem vecākiem, un iespējams, jūsu vīrs jutīsies stipri labāk, viņam būs vieglāk izpaust savas jūtas.
  7. Uzsāciet savu attīstību. Šis punkts skaitās kā veiksmes garantija jebkurai sievietei, bet jūsu vīram palīdzes atrast jaunās kvalitātes iezīmes, sāks jūs novērtēt, saprast, ka jūs iespējams ne vienmēr būsiet blakus un par jums ir jācīnās.

Avots: www.giosa.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Papiite</cite>

    Drīzāk nevis, kā atkal iemīlēt vīru, bet gan lai kā atkal vīrs tevī iemīlas! 😀

Leave a Comment