9 biežākie sapņi : ko tie patiesībā nozīmē?

1. Krišana

Sapņus, kuros mēs krītam, redz cilvēki, kuri konkrētajā dzīves posmā atrodas grūtā situācijā, piemēram, ir problēmas darbā, ģimenē vai attiecībās – tas ir kā brīdinājums, ka ir pienācis laiks kaut ko mainīt.

2. Izkrituši zobi

Šis ir viens no nepatīkamākajiem sapņu veidiem. Lai arī zobi ir spēka un varas simbols, to pazaudēšana nozīmē kontroles un pašapziņas pazušanu. Tie var simbolizēt arī izjukušas attiecības vai arī sievietēm – vēlmi palikt stāvoklī, bet vīriešiem – vēlmi pēc seksuāla kontakta.

3. Parādīties publikā kailam

Šāds sapnis simbolizē cilvēka trauksmi vai bailes par kādu konkrētajā brīdī esošo situāciju.

4. Testu pildīšana

Testu pildīšana sapnī ir obsesīvu traucējumu vai perfekcionisma pazīme. Šāds sapnis atgādina sapņotājam par to, lai viņš paliktu modrs un nepadotos. Tomēr tas var būt arī skolas un darba pienākumu radītā stresa atspulgs.

5. Nā*e

Ja sapnī tiek redzēta Nā*e, tas simbolizē sapņotāja vēlmi kaut ko savā dzīvē izbeigt: kādas attiecības, pamest darbu.. vienalga ko. Tas neatspoguļo pašu nāvi – no tā nevajag baidīties. Iespējams, ka tā ir zīme, ka sapņotājam ir jāsāk jauna dzīves nodaļa.

6. Slavenības sastapšana

Slavenības sastapšana sapnī nozīmē vēlmi pēc uzmanības – iespējams – jo zināmāka slavenība, jo lielāka vēlme kļūt pamanāmākam.

7. Neuzticīgs mīļotais

Galvenais ir nedomāt, ka šāds sapnis ir tiešs realitātes atspoguļojums. Parasti šādi sapņi rādās tad, kad tu jūties atstāts novārtā un nemīlēts, kā arī tas var nozīmēt to, ka pietiekami neuzticies savam partnerim.

8. Lidošana

Lidošana sapnī nozīmē to, ka kādā dzīves jomā tu esi izgājis ārpus kontroles.

9. Bērna gaidīšana

Ja sapnī esi stāvoklī, tas nozīmē, ka tu pārāk neorientējies kādā svarīgā dzīves jomā. Tas var simbolizēt arī vēlmi pēc kaut kā jauna.

 

Avots: www.womenslife.com

Leave a Comment