9 bīstamākie sievietes teiktie vārdi

  1. „Es ātri! Pieci vārdi!”

Šo frāzi var iztulkot divējādi. Ja to sieviete pateica līdz tam brīdim, kā sāk gatavoties iziet no mājas, „piecas minūtes” tiek pielīdzinātas pusstundai. Bet ja jums deva tikai piecas minūtes, lai noskatītos futbola spēles pirmo puslaiku, pirms tam kā „sākt palīdzēt mājas darbos”, esiet pārliecināts – tās būs tieši piecas minūtes.

  1. „Brīnišķīgi

Šie sievietes vārdi parasti tiek lietoti strīda beigās – kad viņām ir taisnība, bet jums vajag aizvērties.

  1. „Nekas nav noticis”

Bet tas jau ir klusums pirms vētras. Šis „nekas” noteikti kaut ko nozīmē, līdz ar ko, esiet uzmanīgi. Strīdi, kas sākas ar „nekas nav noticis”, parasti beidzas „brīnišķīgi”(sk.2.punktu).

  1. „Nu, nu, turpini”

Tas ir izaicinājums, nevis atļauja. Nekādā gadījumā neturpiniet!

  1. Smaga un skaļa nopūta

Tas ir neverbāls paziņojums, ko bieži vien vīrieši nepareizi saprot. Skaļa nopūta nozīmē aptuveni sekojošo: viņa jūs uzskata par pilnīgu kretīnu un nesaprot, kāpēc tērē laiku uz to, lai te stāvētu un strīdētos ar jums ne par ko (sk.3.punktu).

  1. „Viss ir labi”

Viens no visbīstamākajiem paziņojumiem, kurus vīrietis var dzirdēt no sievietes. „Viss ir labi” nozīmē, ka viņa ņem taimautu (pārtraukumu), lai izdomātu, kad un kādā veidā jūs samaksāsiet par savu kļūdu.

  1. „Paldies”

Ja jums sieviete pateica „Paldies”, nejautājiet, par ko. Vienkārši pasakiet viņai – „nav par ko”. Ir, protams, smalks moments –  ja vārda „Paldies” vietā jūs izdzirdēsiet „Liels paldies” (ar uzsvaru uz vārda „liels”), tad jums vajag uzreiz ievērot smalku sarkasmu, kas skan viņas balsī. Citādi sanāks „Nav svarīgi” (sk.turpmāk).

  1. „Nav svarīgi”

Tas ir elegants sieviešu paņēmiens aizsūtīt vīrieti „pupās”.

  1. „Neliecies traucēts, es pati…”

Vēl viens draudīgs paziņojums, visbiežāk tiek teikts tajā momentā, kad sieviete vairākas reizes jau bija lūgusi vīrieti kaut ko izdarīt (iznest atkritumu spaini, savākt izmētātās zeķes, iesist naglu), bet konstatēja, ka viņš nemaz nav no krēsla piecēlies, un sāka visu darīt pati. Vēlāk šī situācija radīs muļķīgu vīrieša jautājumu: „Kas nav tā?” un sievietes atbilde ar Nr.3.
Avots: www.giosa.ru

Leave a Comment