9 fakti par smaržām

1.fakts – Pirms iesmaržinies ar smaržām lieto mitrinošu krēmu

Pirms iesmaržini kaklu vai ādu aiz ausīm, vispirms uz sejas uzklāj mitrinošu krēmu, tas ļaus tavām smaržām igāk noturēties.

2.fakts – Neizsmidzini smaržās uz matiem

Atzīsties, droši vien ka tu smaržas izsmidzini ne tikai uz sejas, bet arī uz matiem. Ja tomēr uzsmidzini, tad der zināt ka tu radi vairāk kaitējuma, ne kā labuma.  Jo smaržās esošais spirts padara matus sausus un vājus.

3.fakts -Kad uzsmidzini smaržas uz rokām, neieberzē rokas vienu pret otru

Šis nelāgais niķis rada pēc tam ļoti sabojā smaržu, jo tiek iesmērēta tavā ādā un saskaras ar taviem taukiem, ko izdala tava āda. Un sanāk ka tava ideālā smarža, pārvēršas par nepatīkamu smaku.

4.fakts –  Lai pastiprinātu smaržas stiprumu nevajag tajās iesmidzināt visu sevi

Lai nelietu virsū visu smaržās pudelīti, uzsmidzini tās uz dažām ķermeņa vietām, tieši uz pulsācijas vietām. Uz locītavām, aiz ausīm, kakla, dekoltē zonā, bet deniņu zonā temperatūra ir parasti augstāka.

5. faktsViens un tas pats aromāts katram cilvēkam var smaržot ssvādāk

Katram cilvēkam ādas aromāts ir savādāks, nekad nav līdzīgs ar citu cilvēku. Katra cilvēka sviedru aromāts ietekmē smaržu izplatīšanos, un kā tās smaržos. Jūsu smaržas pat var ietekmēt, tas ko jūs ēdat. 

6.fakts – Ļauj sev atpūsties no smaržām

Nelieto smaržas katru dienu, jo pienāks tāds brīdis, ka nespēsi vairs atšķirt smaržas. Lai atkal spētu noteikt smaržu veidus, tev jāpasmaržo kafijas aromāts, un atkal spēsi atšķirt smaržas.

7.fakts – Smaržas tiek veidotas no sintētiskiem aromatizatoriem

Smaržas jau sen netiek gatavotas no īstām ziedlapiņām. Tāpēc arī derīguma termiņš palielinās smaržām.

8.fakts – Aromāts var izmainīt tavu noskaņojumu

Zinātnieki pierādījuši, ka pietiek ar vienu smaržu izsmidzināšanas reizi, un tu tu uzreiz jūties pacilāts. Tāpēc iesakām, ja tu jūties noskumis uzsmidzini uz kakla nedaudz tavas mīļākās smaržas un tavs garastāvoklis uzlabosies. Lavandas aromāts nomierina, citrona – uzmundrina.

9.fakts – Vīriešu smaržas var piemeklēt arī sievietēm

Daudzas vīriešu smaržas lieliski der arī sievietēm. Īstenībā nekādas atšķirības starp vīriešu un sieviešu smaržām nav. 

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment