9. februāra dienas horoskops– emocionāla diena!

#AUNS  tev tik labi izdodas darīt laimīgus citus, varbūt ir vērts beidzot to pašu darīt ar sevi? Padomā par to!

#VĒRSIS  viena no grūtākajām lietām, ir saprast ko tu patiešām vēlies. Paskatīšanās uz sevi no malas noderētu, ja nevari, lūdz drauga padomu

#DVĪŅI  emocionāla diena – tik ļoti gribās izjust siltumu dvēselē, ka pat nevari īsti pastrādāt, pacieties, tūlīt kkas būs..

#VĒZIS  tu esi noslēdzies sevī, īpaši pēdējā laikā  – atrodi veidu kā nolaist tvaiku, pirms neesi eksplodējis!

#LAUVA  ir cilvēki, kas ienāk tavā dzīvē un viss ko viņi atstāj ir sajaukta galva un negatīvas emocijas – izvairies no viņiem!

#JAUNAVA  risks atmaksāsies, jā būs jāuzņemas papildus pienākumi, bet rezultāti – labāki nekā pats būsi gaidījis!

#SVARI  šodien spēs gāzt kalnus, ja vien to vēlēsies! Tu zini, kas tev ir jādara, jautājums ir, vai vēlies uzņemties šo risku?

#SKORPIONS visu laiku būt kaut kur pa vidu un netikt uz priekšu – nav brīnums, ka esi neapmierināts, laiks atbrīvot sev ceļu!

#STRĒLNIEKS  darba daudz – laika maz. Kā tik ar to galā? Izdomā kas no tā ir prioritātes un kas ir vienkārši nepamatotas iegribas!

#MEŽĀZIS  saņemsi patīkamas emocijas no apkārtējiem, lai gan visapkārt notiks neliels tracis, galvenais – ir jāmāk norobežoties no tā!

#ŪDENSVĪRS  rutīna nav nekas slikts, tā uztur kārtību un dod drošības sajūtu. Protams, ja vēlies piedzīvojumus, neviens tevi nevar apturēt!

#ZIVIS  pamodīsies tava egoistiskā puse, kas var krietni pabojāt attiecības ar pārējiem, ja ļausi tai pārāk lielu vaļu!