9. jūlija horoskops – ar skatu uz nākotni!

#AUNS  tiec vaļā no negatīvās domāšanas un nemēģini visu kontrolēt – to nevar un arī nevajag; atlaid grožus, uzticies visuma vadībai

#VĒRSIS  Mēness palīdzēs atjaunot tavu enerģijas līmeni atgūsi pārliecību. Lai gan šī diena neizvērtīsies produktīva, bet labi pavadīsi laiku!

#DVĪŅI  šodien būsi mīlas ieskauts – gaidāmi pārsteigumi un patīkamas emocijas – dalies savā priekā ar citiem!

#VĒZIS  šodien var sanākt patērēties vairāk nekā parasti – centies nešaut pāri strīpai, lai vēlāk nav jānožēlo izdarītais.

#LAUVA  tu vari atļauties sevi mazliet palutināt, apskaties, cik daudz tu esi sasniedzis pēdējo nedēļu laikā – malacis!

#JAUNAVA  Šodien mēness tev palīdzēs iegūt jaunu skatu uz dzīvi un izgaismos tās vietas, kur ir nepieciešamas pārmaiņas!

#SVARI  jo ātrāk sāksi, jo ātrāk tiksi galā – neatliec darbus, citādi viņi tev vilksies līdzi arī brīvdienās!

#SKORPIONS ja vēlies pēc iespējas vieglāk tikt galā ar šo dienu, nesaplāno visu tik stingri, labāk ļaujies visuma vadībai!

#STRĒLNIEKS  tiecies pēc brīvības, neļauj citiem uzkraut tev savus pienākumus. Ja nevari rast atbildes, labāk ir nogaidīt!

#MEŽĀZIS  ne viss ir tā kā izskatās – pirms izdari spriedumus, pārbaudi vai stāstītas sakrīt ar faktiem, neesi lētticīgs!

#ŪDENSVĪRS  gaisā jūtamas pārmaiņas, atrodi laiku lai saprastu, ko darīt .Radīsies riskanta iespēja – pārliecinies par visu pirms pieņem lēmumu!

#ZIVIS Mēness iespaidā spēsi saskatīt “lielo bildi” un paplašināt savu garīgo horizontu, ieklausies savā sirdī!

Leave a Comment