9 lietas, kuras vīrieši vēlas gultā

2. Jauni triki

Vīriešiem sekss ir diezgan prioritāra nodarbe un tādēļ pilnībā var kļūt par nozīmīgu argumentu ilgas un laimīgas mīlestības labā, bet sievietei- par savdabīgu attiecību vadīšanas kloķi. Eksperimenti gultā- lielisks stimulējošs līdzeklis vīriešu dzimumam. Seksuālā vēlme kā apetīte: mēs visi gribam izgaršot dažādas garšas, tādēļ, ka ēst vienu un to pašu- garlaicīgi. Vīrietis gultā grib redzēt tādu sievieti, kas spējīga dāvāt viņam jaunas, unikālas izjūtas.

 

3. “Par tādu torsu ir jāsoda. Tas liek sajukt prātā!”

Ne tikai sievietes mīl ar ausīm un vēlas laiku pa laikam dzirdēt komplimentus un uzslavas  par savu izskatu. Vīrieši ļoti kāri pēc saldiem (un nedaudz glaimojošiem) aizrādījumiem un vārdiem. Jūsu partneris grib zināt, ka apveltīts ar kaut ko īpašu, kas uzbudina sievieti. Tas var attiekties uz viņa izskatu, kustībām, kuras veicis, veiksmīgu joku vai intelektuālajām spējām. Nekautrējaties runāt, kādas viņa īpašības jūs uzskatāt par ārkārtēji seksuālām, un viņa pašnovērtējums paaugstināsies.

 

4. Ieslēdziet gaismu

Seksa laikā atstājiet ieslēgtu gaismu un nodemonstrējiet ar to pašu  savu uzticību partnerim. Vīriešiem ļoti patīk  redzēt sievietes kailas, apskatīt tās, izpētīt, iepazīties ar katru ķermeņa daļiņu. Pietiek nodarboties ar mīlestību puskrēslā vai vārtīties palagos! Nav obligāti jāiededzina  visas lampiņas mājās, pietiek ar pāris svecēm intīmai gaismai, ieslēgta televizora gaisma vai gaismas staru, kas nekaunīgi laužas caur aizkariem. Izmantojiet šīs mazās viltības lai radītu efektu “kā kino”. Vīrieši pēc dabas ir vizuāli un uzbudinās, skatoties uz savu partneri. Bez tam, lielākā daļas stiprā dzimuma pārstāvju sapņo, lai viņu dāmām arī patiktu vērot intīmo procesu. Tie, kuri uzdrošinājušies uz atklātu patstāvīgu stimulāciju gaismā sava vīrieša priekšā, dabūs papildus kaislīgu bonusu.

 

5. Tikai iedomājieties..

Jebkura vīrietim gribas, lai viņa sieviete būtu “vieglprātīga” un nekautrētos no savām erotiskajām fantāzijām. Nav nekā seksīgāka, kā iemiesot dzīvē partnera mīlas fantāzijas. Daudzi vīrieši baidās atzīties savos sapņos, jo baidās tikt atraidīti. Pastāstiet viņam par savām fantāzijām un izjautājiet par viņu. Speriet pirmo soli tam, lai iemiesotu tās dzīvē: nav obligāti punkts punktā jāizpilda iecerētais, bet jūs varat atrast kompromisu, kas palīdzēs jums abiem izbaudīt procesu. Vai vēl labāk, kopā izdomāt un izpildīt seksuālu sapņa eksperimentu.

 

6. Dirty talk

Vīrieši mīl ne tikai ar acīm, bet arī ar ausīm- gultas skaņas tos uzbudina. Ar jēdzienu “ideāla mīlniece”, viņi , tajā skaitā pieskaita mīksti zemu balss tembru un pieklusināti vilinošu runas manieri. Pārāk daudz vārdus nevajag. Nav vērts bez apstājas čukstēt austiņā par to, kā pagāja diena. Interesants paņēmiens kā iekurināt kaisles ne pa jokam – “netīri” vārdiņi. Stipri rāties gultā vajag savlaicīgi un virtuozi. Muļķīga brutālu lietvārdu, darbības vārdu un īpašības vārdu izbļaušana var novest pie sakaitinājuma. Ieskatieties uzmanīgāk: ja pamanītas pazīmes ir tikai emocionāla, ne seksuāla uzbudinājuma, tad, visticamāk, partneris ir vienkārši dusmīgs.

 

 

7. Ietērpies gadījumam.

Kādēļ tērēt lielu naudu erotiskai apakšveļai , ja pēc divām minūtēm  tā nokļūs uz grīdas? Piembremzējiet! Vīrieši dievina skaistas un labi iepakotas dāvanas un nonāk īstā sajūsmā un aizrauti, domājot, kā to atsaiņos. Izģērbieties lēnām- lēnām.  Viņš sajūsmināsies par “iepriekšējās bildes apskati”, kura drīz nokļūs viņa rokās. Uzvelciet visseksīgāko veļu, papildiniet savu tēlu ar mežģīņu zeķēm un droši vediet mīļoto uz istabu ar lielu spoguli.

 

 

8. Pārsteigums!

Jūs esat no tām sievietēm, kurām visam jānorit pēc plāna un jābūt gatavībā, lai nodarbotos ar mīlestību? Vai seksā tapāt kā dzīvē jūs dievināt pārsteiguma elementu? Spontānitāte- ideāla libido degviela. Vīriešiem patīk viss nezināmais, viņiem patīk izjust adrenalīnu un jaunus atklājumus seksā. Pārsteiguma faktors spējīgs izstrādāt dopamīna hormonu, kas paasina apmierinātības sajūtu un īpašu baudu no dzīves. Piemēram, katrs vīrietis domā par seksu nestandarta vietās, kā erotiskās filmās. Jūs taču negribat, lai galvenās varones lomā būtu cita? Piedāvājiet savam partnerim nodarboties ar seksu privātā piknikā vai baseinā.

Lasi arī: Lūk, ko patiesībā domā vīrietis, sakot tev šīs “pēc seksa” frāzes

 

9. Kustība dzīve

Laika gaitā pāra seksuālajās attiecībās neizbēgami pienāk brīdis, kad abi atrod 1-2 pozīcijas, kurās viņi jūtas ērti. Bet, kā rada statistika, liels daudzums pāru šķiras tā iemesla dēļ, ka viņiem ir “garlaicīgi gultā”. Nekautrējieties pamēģināt jauno un negaidīto , virziet partneri ar vārdiem pareizajā virzienā. Vīrieši pieraduši pastāvīgi praktikā papildināt zināšanu bagāžu. Kustieties, meklējiet jaunas pozas, lai palīdzētu viņam atklāt grandiozus atklājumus. Un atcerieties galveno visu vīriešu noteikumu bez izņēmumiem: Īstai sievietei virtuvē jābūt saimniecei, pieklājīgai esot ciemos un gultā- mīļākajai.

 

Avots: elle.ru

Leave a Comment