9. marta dienas horoskops – nenolaid rokas!

dienas-horoskops

#AUNS Šodien tev ideāls laiks, lai sāktu realizēt savus sapņus! Lai ko tava sirds nevēlas – cīnies par to!

 

#VĒRSIS  Šodien var sākt realizēties kāds tavs sapnis, vīzija! Notici tam un drīz arī redzēsi pirmos panākumus, turies pie plāna!

 

#DVĪŅI  Šodien var būt tāds nedaudz sapņains un aizdomājies brīžiem! Izmanto šo laiku, lai iekšēji saprastu ko vēlies un kurp tev doties!

 

#VĒZIS  Šodien ne viss var sanākt kā plānots, kas tevi var izsist no līdzsvara/padarīt emocionālu! Bet galu galā tu no tā tikai iegūsi!

 

#LAUVA  Pārdomu laiks – tu varētu šodien mainīt savas domas, jo mēness ietekmē spēsi saprast un apskatīties uz visu no cita leņķa!

 

#JAUNAVA Tu šodien būsi gatavs kustēties, bet,diemžēl, neviens tev apkārt nebūs spējīgs savākties. Dienas beigas būs labākas nekā cerēji!

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 6. līdz 12. martam; uzzini savas veiksmīgās dienas!

#SVARI  šodien daudz domās par nākotni, un ko darīt kā būt tālāk! Spēsi atrast daudz atbildes uz saviem jautājumiem…

 

#SKORPIONS Tev šodien prasās pēc miera un klusuma! Paslēpies savā “aliņā” un uzkrāj enerģiju! Galvā var nākt labas idejas!

 

#STRĒLNIEKS Tu esi gatavs jaunam sākumam, tāpēc uzliec plānu uz papīra un, cik nu iespējams, turies pie tā! Izvēdini galvu!

 

#MEŽĀZIS Lai ko tu neiztēlotos, šodien tam būs liela iespēja realizēties! Tāpēc vizualizē savus sapņus vai to izdarīs kāds cits!

 

#ŪDENSVĪRS  Šodien tev var uznākt slinkums, un gribēsies visu atlikt, bet uz nākamās nedēļas sākumu tavas darba spars būs atpakaļ-gāzīsi kalnus!

 

#ZIVIS Zvaigznes saka, ka pēdējo nedēļu laikā esi “atkopies” un tagad gatavs lielām lietām – uzņem jaunas iespējas ar atvērtu sirdi!

Leave a Comment