9 receptes, lai vīrusi netiktu klāt. Aprikozes, rieksti… un zelta gredzens

1. Vienu sasmalcinātu valrieksta kodolu sajauc ar 50 g rozīņu un 50 g žāvētu aprikožu. Lieto pa vienai tējkarotei no rītiem 4 reizes nedēļā. Maisījums nostiprina novājināto organismu un stimulē imūnsistēmu.

2. Atbrīvoties no hroniskā noguruma teicami palīdz svaigi greipfrūti. Katru dienu ieteicams apēst vismaz vienu augli.

3. Glāze svaigi spiestas ananasu sulas dienā atjauno darbspējas un aktivitāti.

4. Redīsu salāti ar augu eļļu, lietoti mērenā devā katru dienu, atbrīvo no pārguruma, galvas reiboņiem un uzlabo As**sriti.

5. Mežrozīšu augļus (150 g) ieber termosā, aplej ar litru verdoša ūdens un diennakti nostādina. Dzer atdzesētu pa ½ glāzes no rīta vai vakarā. Uzlējums palīdz paaugstināt organisma izturību pret slodzēm.

6. Vienādās daļās sajauc mežrozīšu un vilkābeles augļus, vāra 5 minūtes un nostādina. Dzer atdzesētu pa ¼ glāzes 4 reizes nedēļā. Novārījums samazina nogurumu, vājumu, uzlabo sirdsdarbību.

7. Rudzu maizi (200 g) aplej ar verdošu ūdeni un uzbriedina traukā zem vāciņa. Vakarā pirms gulētiešanas iegūto putriņu vienmērīgā kārtiņā izklāj kokvilnas audumam un uz 15 minūtēm pieliek kāju pēdām. Komprese paaugstina imunitāti un organisma pretošanās spējas slimībām. Procedūru var atkārtot 2 reizes nedēļā.

8. Sajauc 100 g žāvētu aprikožu ar pūdercukuru un 2 sasmalcinātām citrona daiviņām. Lieto pa 2 ēdamkarotēm 3 reizes nedēļā. Līdzeklis uzlabo As**sriti un mazina vājumu.

9. Jūtot, ka dzīves aktivitāte mazinās, vairāk gribas norobežoties no darbiem un atpūsties, vienu mēnesi kreisās rokas vidējā pirkstā jāvalkā zelta gredzens. Šis metāls paaugstina dzīvības spēkus un pastiprina pretošanās spējas slimībām.

Leave a Comment