9 slavenas sievietes un viņu treniņu programmas

3-Khlo---Kardashian

  1. Hloja Kardašjana

Lai iegūtu savu pašreizējo augumu, apaļīgajai Hlojai nācās diezgan papūlēties, taču viņa līdz šim brīdim nezaudē savu motivāciju. Viņa mīl savu ķermeni un dievina būt vesela. Hloja regulāri dzer organismu attīrošas un detoksikāciju veicinošas sulas. Viņai ļoti patīk trenēties un pārbaudīt savas iespēju robežas.

4-Michelle-Obama

  1. Mišela Obama

Viņai ļoti patīk daudzveidot savu treniņu programmu: cilā svarus, nodarbojas ar kikboksingu vai aktīvi veic kardio vingrinājumus. Mišelai mazliet interesē arī joga. Vienmēr visu dara ar smaidu. Ja gadījumā nav iespējams doties uz trenažieru zāli, tad viņa savā istabā veic palēcienus un daudz ko citu, lai kompensētu neapmeklēto treniņu.

5-Viola-Davis

  1. Viola Deivisa

Viola ļoti uzmanīgi seko līdzi tam, ko lietot uzturā. Ja viņai uz darbu jādodas piecos no rīta, tad jau trijos naktī viņa būs augšā, lai veiktu treniņu. Viņa skrien, cilā svarus un uztur savu ķermeni veselu.

6-Jennifer-Aniston

  1. Dženifere Anistone

Līdzko Dženifere nenodarbojas ar sportu, viņa jūtas ļoti kaprīza un viegli aizkaitināma. Viņa uzskata, ka fiziskās aktivitātes ir ļoti svarīgas viņas dvēselei. Tādā veidā iespējams izveidot balansu starp ķermeni un prātu.

7-Gigi-Hadid

  1. Džidži Hadida

Džidžī dievina boksu. Viņai nepietiek tikai ar došanos uz trenažieru zāli, lai skrietu. Visu savu dzīvi viņa ir nodarbojusies ar volejbolu un jāšanu. Viņas fiksā ideja bija kļūt par labāko sportā.

8-Padma-Lakshmi

  1. Padma Lakšimi

Pēc bērniņa dzimšanas Padmai ne pavisam nepietika laika, lai dotos uz treniņiem, taču īsā laika periodā bija nepieciešams atgriezties uz lielā ekrāna. Viņa sāka pārvietoties pa kāpnēm. Tās bija 35 minūtes, 70 reizes devās uz augšu un tik pat reizes arī uz leju. Šādā veidā viņai izdevās sevi uzturēt formā.

9-Miranda-Kerr

  1. Miranda Kerra

Mirandai patīk statiski vingrinājumi, tādēļ viņa katru dienu tiem velta vismaz 10 minūtes. Treniņu laikā vienmēr ieslēdz savu iemīļotāko mūziku. Ja gadījumā nejūtas labi, tad viņa koncentrējas uz kaut ko citu.

Lasi vēl: 3 neparastas treniņu programmas, par kurām visdrīzāk nezināji!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment