Agrās pamošanās priekšrocības un kaitējums: vai jums jākļūst par cīruli

Daudzi cilvēki saka, ka agri celties ir labi. Jā, tā ir, bet visam ir savi plusi un mīnusi. Ir pienācis laiks tikt galā ar visām priekšrocībām un trūkumiem, ko sniedz agra pamošanās.

Agras celšanās priekšrocības

Acīmredzot izteiktiem cīruļiem ir jāceļas agri no rīta. Ja bieži vien gribas gulēt vakarā un pēc tam no rīta nevar justies normāli, tad noteikti jāiet gulēt agrāk. Ir vērts padomāt arī par agru pamošanos. Kas ir ļoti produktīvs no rīta.

Miega kvalitātes uzlabošana . Daudzi subjekti ziņo, ka agrāka gulētiešana un agrāka pamošanās uzlabo pašu miegu. Viņš pārstāj būt periodisks, nervozs. Cilvēki guļ dziļāk, līdz ar to uzlabojas viņu smadzeņu darbība, kā arī mazāk traucējošo domu no rīta.

Dienas garums palielinās . Daudzi cilvēki paveic vairāk, ejot gulēt agrāk. Šeit viss ir vienkārši, jo daudzas lietas ir daudz vieglāk izdarīt nevis naktī, bet gan no rīta vai pēcpusdienā.

Lasi arī: Juvelierizstrādājumu zvaigžņu prognoze: kādus dārgakmeņus un pusdārgakmeņus zvaigžņu zīmēm nevajadzētu nēsāt, lai nezuadētu veiksmi un labklājību

Lasi arī: Tikai 29 gadu vecumā, mūžībā aizgājusi skaistā aktrise no populāra seriāla; Zināmi arī notikušā apstākļi

Kad cilvēks pieceļas nedaudz agrāk, viņš ražo vairāk serotonīna  – laimes hormona. To ir pierādījusi zinātne. Agri pamostoties ir daudz priekšrocību, taču nedomājiet, ka tas jūsu dzīvi mainīs tikai uz labo pusi.

Agrās celšanās mīnusi

Nespēja atpūsties vakarā. Vakars un nakts ir laiks ballītēm, jautrībai, mīlestībai un romantikai. Ja celsies ļoti agri, būs agri jāiet gulēt, kas nozīmē, ka būs jāsamierinās ar to, ka vajadzēs agri doties prom no mājām. Kamēr jūs pabeigsit savu jautrību, citi cilvēki tikai sāks izklaidēties.

Turklāt novērojumi liecina, ka cilvēki, kuri ir pieraduši celties agri, nevar pietiekami ilgi gulēt . Saskaņā ar aptaujām parastā miega ilguma pārsniegšana dienas laikā rada nepatīkamu un salauztu stāvokli.

Atcerieties, ka agra pamošanās katram ir atšķirīga. Pūcēm tas ir aptuveni 9-10 no rīta. Agrajiem cīruļiem 5-6 no rīta. Vidēja tipa cilvēkiem no 7 līdz 8 vai nedaudz vēlāk.

Neaizmirstiet, ka pareizs un stabils dienas režīms ir noderīgs enerģijas iegūšanai , nevis agrīnai pamošanās. Eksperti atgādina, ka cilvēkam jāceļas un jādodas gulēt aptuveni vienā laikā, lai viņš justos mundrs un dzīvespriecīgs, produktīvs un enerģisks.

Leave a Comment