Juvelierizstrādājumu zvaigžņu prognoze: kādus dārgakmeņus un pusdārgakmeņus zvaigžņu zīmēm nevajadzētu nēsāt, lai nezuadētu veiksmi un labklājību

Dārgakmeņiem ir enerģētiska ietekme uz katru zvaigžņu zīmi. Daži palīdz aktivizēt stiprās puses, citi iedarbojas destruktīvi. Uzziniet, kādas rotaslietas var jums kaitēt.

Dārgakmeņi ir ne tikai skaisti rotājumi, bet arī enerģijas aizlūdzēji, mecenāti un palīgi. Dabisko minerālu maģiskais spēks ir diezgan augsts. Priekšnoteikums ir harmoniska rotaslietu izvēle, ko var izdarīt, vadoties pēc dzimšanas datuma. Nejauša izvēle var novest pie sliktām sekām: akmens, kas nav paredzēts noteiktai Zvaigžņu zīmei, sāks darboties, kaitējot cilvēkam, atņemot viņam labvēlīgas iespējas un vitalitāti.

Auns

Auns ir viens no spēcīgākajiem zvaigžņu pārstāvjiem. Šo Zvaigžņu zīmi raksturo stingrība, impulsivitāte, apņēmība un pārliecība. Savas pašpārliecinātības, necaurlaidības un savtīguma dēļ Auni bieži nonāk ļaundaru ietekmē.

Opāla, hrizolīta un lapis lazuli maģiskās īpašības  var piesaistīt Aunam vēl skaudīgākus cilvēkus un ienaidniekus, un morions, nefrīts un turmalīns var palielināt šīs zīmes pārstāvju jau tā vardarbīgo temperamentu.

Vērsis

Drosme, neatlaidība, muižniecība un iekšējais kodols atšķir zvaigžņu bruņiniekus – Vērsi. Tomēr pat ar šādu tikumu kopumu Vērši ir ārkārtīgi praktiski cilvēki, kuriem galvenokārt rūp sadzīves vajadzības un personīgās ērtības. Lietu paveikšana nav viņu stiprā puse.

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem aizliegtie akmeņi ir  tīģera acs, granāts, akvamarīns un topāzs . Šīs rotaslietas var nodarīt neatgriezenisku kaitējumu Vērša garīgajam un fiziskajam stāvoklim.

Lasi arī: Numerologi iesaka izmantot šos talismana akmeņus saskaņā ar tavu dzimšanas datumu, lai tu iegūtu finansiālo labklājību

Lasi arī: Rīta mantras katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: izmantojiet, lai sasniegtu laimi un bāgātību!

Dvīņi

Tipiski Dvīņi ir nenotverami, radoši, zinātkāri un daudzpusīgi. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji pieturas pie aktīvas dzīves pozīcijas, mīl komunikāciju un nemitīgi meklē jaunu pieredzi. Viņi bieži kļūst par melnās maģijas ķīlniekiem –  ļauna acs, lāsti, slikta ietekme.

Uzvelkot rotaslietas no  smaragda, tirkīza, ametista, hrizolīta un kvarca , Dvīņi riskē kritiski vājināt enerģijas aizsardzību. Caur spraugām biolaukā negatīvā enerģija var plūst bez šķēršļiem.

Vēzis

Šī Zvaigžņu zīme no zvaigžņu viedokļa tiek uzskatīta par emocionālāko. Daudz kas Vēžu dzīvē ir atkarīgs no domubiedriem un tuviem cilvēkiem. Laimīgie šīs zīmes pārstāvji dzīvo pilnīgā harmonijā. Taču ar nepareizu pieeju Vēži var kļūt par augstprātīgām un augstprātīgām personībām.

Pareizi izvēloties akmeņus, ir jāizslēdz tādi minerāli kā  tīģera acs, malahīts un turmalīns . Vēži nedrīkst saskarties arī ar  morionu un tirkīzu . Šie rotājumi var palielināt iekšējās pretrunas, palielināt ievainojamību un piesaistīt nelaimi.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment