Kas liedz sievietēm saskaņā ar savu Zvaigžņu zīmi atrast ideālu vīrieti un kā to labot

Gandrīz katra sieviete vēlas, lai viņai blakus būtu spēcīgs un mīlošs vīrietis, taču ne katrai izdodas piesaistīt mīlestību. Zvaigžņu eksperti ir pastāstījuši, kādi ir katras zīmes sieviešu galvenie iemesli.

Sieviete Auns

Daiļā dzimuma Aunas pārāk bieži pārņem iniciatīvu savās rokās. Viņas ne vienmēr saprot, kā tieši viņām būtu jārīkojas, bet paši tomēr izrāda aktivitāti. Viņas negaida, kad vīrietis spers pirmo soli, kas negatīvi ietekmē turpmākās attiecības, jo skaistie Auni ļoti vēlas atrast tik stipru cilvēku kā viņas pašas, un rezultātā iegūst izbalējušu neatkarīga un drosmīga vīrieša ēnu, jo viss darbs ir padarīts viņa vietā. Viss, kas Aunam jādara, ir tikai ļaut vīriešiem izpausties.

Sieviete Vērsis

Vēršiem patīk statusa vīrieši, kuri skaisti pieskata un spēj nodrošināt savu dvēseles draugu. Šādas gaumes un prasības ne vienmēr ir aktuālas visiem skaistajiem Vēršiem kopumā, taču šīs zīmes sievietes ļoti novērtē vīrieša statusu. Problēma ir tā, ka viņas neskatās uz raksturu, kā dēļ viņas bieži tiek apdedzinātas. Viss tas, kas Vērsim ir nepieciešams, lai būtu laimīga, ir tikai pavadīt vairāk laika ar vīrieti, lai viņu labāk iepazītu. Steiga mīlestībā nekad ne pie kā laba nenoved. Nauda un veiksme nav viss. Laimi uz tā nevar veidot.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju maģiskie talanti: slēptais talants, kas var tev palīdzet pakāpties dzīvē uz augšu

Lasi arī: Vēdiskā zvaigžņu prognoze: 5 laimīgākās un veiksmīgākās zvaigžņu zīmes

Sieviete Dvīņi

Dvīņi ir lieliskas sievas un mātes, taču diezgan bieži viņām neizdodas apprecēties tādēļ, ka turpina sazināties ar citiem vīriešiem. Ne visiem tas patīk. Jā, to var nosaukt par pašu vīriešu problēmu, jo greizsirdība ir zema pašcieņas sekas, taču skaistajiem Dvīņiem ir jāparūpējas arī par sevi, jo viņu uzvedība var būt izaicinoša. Ja šīs zīmes sievietei kāds patika, jums nedaudz jāsamazina saziņas un flirta biežums ar citiem vīriešiem. Ir gandrīz neiespējami pierādīt kādam, ka tā ir nekaitīga flirts. Katrs to uztver personīgi.

Sieviete Vēzis

Vēzi kavē lētticība. Viņas pārāk iemīlas un pārāk ātri ielaiž vīrieti savā pasaulē. Šī iemesla dēļ daiļā dzimuma Vēži diezgan bieži uzduras toksiskiem vīriešiem, kuri izmanto viņu laipnību un satriec viņas. Problēma ar Vēžiem ir tā, ka viņas bieži nevar kaut ko pateikt pāri, un tā ir ļoti svarīga prasme, kuras viņām ļoti bieži trūkst. Nebaidieties pateikt, kas viņām vajadzīgs. Jūs nevarat lēnprātīgi uzticēties visiem, ar kuriem satiekaties, jo tas ir ārkārtīgi bīstami.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment