Kas liedz sievietēm saskaņā ar savu Zvaigžņu zīmi atrast ideālu vīrieti un kā to labot

Sieviete Lauva

Lauvenes nevēlas mainīties. Viņas vai nu apprecas ļoti ātri, vai arī neprecas vispār, jo vīrieši galu galā sāk saprast, ka viņu dēļ sieviete Lauva nemainīsies ne ar kādu ieganstu. Viņai arī neko nevar pateikt. Pretējā gadījumā viņa to uztvers naidīgi. Jebkāda, pat visneuzbāzīgākā kritika Lauvām vienkārši nedarbojas. Ir ļoti maz skaisto Lauvu, kas parasti uztver vīriešu vēlmes. Jums jāiemācās ieklausīties mīļotajā un nebaidīties sekot vadībai. Tas nav vājums, bet gan gudrība.

Sieviete Jaunava

Jaunavas uzstādīja latiņu pārāk augstu. Viņas ir ļoti prasīgas pret vīriešiem, kas viņus atbaida jau pirms attiecību sākuma. Daudzi stiprā dzimuma pārstāvji vienkārši domā, ka viņi nevar atstāt iespaidu uz šādu sievieti, bet tas tā nav. Patiesībā Jaunavām ir daudzas sekundāras prasības, kas nav tik svarīgas, lai gan viņas to tā pasniedz. Zvaigžņu eksperti iesaka šīm sievietēm, sazinoties ar vīriešiem, pēc iespējas saturīgāk veidot savas prasības un vēlmes. Jums ir jābūt nedaudz precīzākiem par to, ko jūs vēlaties.

Sieviete Svari

Uzticība, pārmērīga laipnība un mīlestība pret komplimentiem neļauj Svariem atrast ideālu vīrieti. Viņas kūst no patīkamiem vārdiem, kas viņām adresēti, tāpēc bieži iemīlas daiļrunīgos vīros ar labi piekārtu mēli. Svariem jāatceras, ka spēja izteikt komplimentus ne vienmēr ir saistīta ar spēcīgu mīlestību. Daudzi saka patīkamus vārdus, lai saliektu sievieti zem viņa, liktu viņai domāt, ka viņam patīk. Svariem jāiemācās atšķirt flirtu no nopietniem vārdiem. Ir svarīgi arī rūpīgi veidot uzticību vīrietim.

Sieviete Skorpions

Skorpioni ir ārkārtīgi greizsirdīgi, turklāt jau attiecību sākumā. Viņām kaut kas jādara ar šo sava rakstura iezīmi. Daudz vairāk vīriešu atbaida viņu pārmērīgais konservatīvisms attiecībās. Skorpioni mīl ziedus, pieklājību, mīlestības vēstules. Tas ne vienmēr notiek, taču daudzos gadījumos viņām ir vēlme pēc kaut kā līdzīga. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka būt nedaudz vienkāršākām un nestāstīt vīriešiem, kā par viņām rūpēties.

Sieviete Strēlnieks

Strēlnieki ir brīvību mīlošas sievietes. Šī ir pirmā lieta, kas var atbaidīt vīrieti. Daudzi sagaida, ka Strēlnieki būs ieinteresēti attiecībās, taču šīs zīmes dāmas reizēm izrāda vēsumu. Jā, tas nenozīmē, ka viņām nepatīk tas, kurš par viņām rūpējas, taču labāk atcerēties, ka ne visi vīrieši prot lasīt starp rindām. Strēlniekiem patīk arī spēlēt prāta spēles. Viņas cenšas no flirta izveidot kaut kādu konkurenci, kas var būt ļoti sāpīga arī nopietniem vīriešiem.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju maģiskie talanti: slēptais talants, kas var tev palīdzet pakāpties dzīvē uz augšu

Lasi arī: Vēdiskā zvaigžņu prognoze: 5 laimīgākās un veiksmīgākās zvaigžņu zīmes

Sieviete Mežāzis

Mežāži ir neticīgas sievietes. Viņas apprecas tikai vienu reizi savā dzīvē, un diezgan bieži viņas to dara ārkārtīgi veiksmīgi, tomēr viņām vajadzētu atbrīvoties no pārmērīgas neuzticības, lai paātrinātu ideālā vīrieša atrašanas procesu. Pirmajā iepazīšanās nedēļā neviens neprasa skriet uz dzimtsarakstu nodaļu. Mežāžiem vajadzētu atbrīvoties no galējībām. Viņas vienkārši pavada laiku vai apprecas. Jāatrod vidusceļš, nebaidoties flirtēt un labāk iepazīt vīriešus, dodot viņiem iespēju sevi parādīt un demonstrēt jūtas.

Sieviete Ūdensvīrs

Daiļā dzimuma ūdensvīrs tur lielu skaitu vīriešu tuvumā, tomēr bieži vien nevar izvēlēties vienu. Ūdensvīri ir arī īstas karjeristes, biznesa sievietes. Diezgan bieži darbs viņu labā ir augstāks par kaut kādu mīlestību. Viņas cenšas atrast vīru, visu laiku pavadot darbā, un tad viņass pārsteidz fakts, ka ir vientuļas. Vīrieši nevēlas cīnīties par tiesībām būt svarīgākiem par darbu. Viņi vēlas būt vajadzīgas bez jebkādiem nosacījumiem un cīnīties ar pretiniekiem darba, biznesa vai kāda biznesa priekšā.

Sieviete Zivis

Zivis ir ļoti pievilcīgas meitenes. Daudziem tie ir īsts sapnis. Tieši šī iemesla dēļ daudzi stiprā dzimuma pārstāvji padodas jau pirmajos posmos. Daudzi vīrieši jūtas nedroši, apzinoties, cik spēcīga ir konkurence cīņā par Zivju sirdi. Pat šīs zīmes pārstāves var būt ļoti vējainas un neuzticamas, kas uzreiz novērš diezgan iespaidīgu vīriešu procentuālo daļu. Ir jāciena citu cilvēku jūtas un nevajag ar viņiem lieki spēlēties. Cieņa rada cieņu.

Nav svarīgi, kāda ir tava zvaigžņu zīme – centies būt atvērta un veidot skaidru priekšstatu par to, kāds pavadonis tev ir nepieciešams. Tas ievērojami atvieglos meklēšanu.

Leave a Comment