Manipura naudas čakra: kā to atvērt atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Manipura ir čakra, kas tieši ietekmē finansiālo veiksmi un cilvēka spēju nopelnīt naudu. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kā dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvji var viņu labvēlīgi ietekmēt.

Mēs jau iepriekš runājām par to, kā jūs varat atvērt savas čakra. Kas attiecas uz Manipuru, lai pilnībā atklātu savu potenciālu, dažreiz nepietiek ar universālu padomu.

Auns

Auniem zvaigžņu eksperti iesaka biežāk lietot vīraka kociņus un smaržas ar tādām smaržām kā kadiķis, priežu skujas vai kanēlis. Šīs smaržas cilvēkos pamodina spēku, fantāziju un sniedz spēcīgu enerģijas lādiņu mērķu sasniegšanai. Tie ir saistīti arī ar Uguns un Gaisa stihijām, kas Aunam ir ārkārtīgi svarīgas.

Vērsis

Vērsim galvenā degviela naudas čakrai ir optimisms. Viņiem pēc iespējas biežāk jāpaliek patīkamā atmosfērā, jāsmejas, jābauda dzīve. Jo mazāk Vērsi šaubās par sevi un ir mazdūšīgi, jo labāk Manipura strādā viņu labā.

Lasi arī: Vienkārši veidi, kā piesaistīt veiksmi, izmantojot savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kurus nav iespējams aizmirst pat pēc vienas tikšanās reizes

Dvīņi

Dvīņiem pēc iespējas vairāk jāsazinās ar cilvēkiem, kuri viņus iedvesmo. Tie var būt darba kolēģi, kas spējuši gūt panākumus vairāk nekā viņi paši, vai vecāki, draugi, dažas slavenas personības. Arī, skatoties biogrāfijas par veiksmīgiem cilvēkiem, var atklāt Manipuru.

Vēzis

Vēžiem, lai uzturētu normālu finanšu čakras darbību, būtu jācīnās pret negatīvām programmām un domāšanas veidu. Afirmācijas panākumiem šajā ziņā būs ārkārtīgi noderīgi. Kad Vēži sāk šaubīties par sevi, viņu finanšu čakra ātri zaudē spēku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment