Praktiskā numeroloģija: kādu dāvanu saņēmi dzimšanas dienā

Dzimšanas datums nav tikai nejaušu skaitļu kopums, tas ir digitāls kods, kas var daudz pastāstīt par tavu likteni, raksturu un slēptajām spējām. Praktiskā numeroloģija palīdzēs noskaidrot, kādu maģisku dāvanu saņēmi piedzimstot.

Pēc ekspertu domām okultisma un numeroloģijas jomā,  dzimšanas datums nav tikai nejaušu skaitļu kopums. Viņa var runāt par dāvanu, ko jums ir devuši augstākie spēki. Pilnīgi iespējams, ka tev pat nav aizdomas, kādi talanti tev piemīt un uz ko tu esi spējīgs. Pat ja jūs nekad neesat mēģinājis uzzināt par savām slēptajām spējām, tās vienmēr ir ar jums. Tomēr, ja jūs domājat, kāda dāvana jums ir, varat pievērsties numeroloģijai. Viss, kas nepieciešams, ir pievienot dzimšanas datuma ciparus, līdz iegūstat vienu viencipara ciparu.

Mēs uzskatām, ka piemērs to padarīs skaidrāku. Pieņemsim, ka esat dzimis 1981. gada 23. janvārī . Ciparu kods būs : 2+3+0+1+1+9+8+1=25=2+5=7. Numurs 7  ir ceļvedis, kas jums pastāstīs visu par maģisko dāvanu.

1 – maģija. Vienība pārstāv cilvēkus ar visspēcīgākajām spējām, kuriem ir atslēga uz burvju un burvju valstību. Taču šo spēku var vērst ne tikai uz labo, bet arī uz ļauno. Jums nevajadzētu izmantot savu dāvanu okultās darbībās, kuru mērķis ir manipulēt ar citiem.

Lasi arī: Padomi, prakses un talismani tiem, kas vēlas vienmēr iepriecināt citus

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas ir karmiski saistītas viens ar otru

2 – jutīgums. Divi apveltī cilvēkus ar empātiju, jutīgumu pret smalkajām enerģijām un psihiskām spējām. Spēja sajust un saprast citus cilvēkus ir gan dāvana, gan lāsts. Ir svarīgi nest savu krustu ar cieņu un nenovirzīties no mērķa ceļa, kas ir palīdzēt citiem tikt galā ar sāpēm.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment