Praktiskā numeroloģija: kādu dāvanu saņēmi dzimšanas dienā

3– domu materializācija . Trīs ir maģisks skaitlis, kas simbolizē kaut ko dievišķu, absolūti perfektu, bet dažreiz destruktīvu. Ir svarīgi ievērot vienu vecu, bet gudru likumu: esiet uzmanīgi ar saviem vārdiem un vēlmēm, jo ​​tie viegli kļūst par realitāti.

4 – elementu pārvaldība. Četri simbolizē četras stihijas: uguni, gaisu, zemi un ūdeni, apveltot tā īpašnieku ar racionālu prātu, spēcīgu enerģiju un spēju pielietot šo stihiju spēkus. Ideāls iekšējais līdzsvars, burvju vairogs padara jūs par praktisku neuzvaramu cilvēku, kuru nevar nolādēt un novest no maldiem.

5 – spēja dzirdēt garus. Tos, kas dzimuši piecu aizsardzībā, bieži sauc par medijiem. Jūs esat sava veida piektais elements, saikne starp abām pasaulēm: materiālo un garīgo. Šī spēja ļauj skaidri sajust citu pasaules spēku klātbūtni, piezvanīt tiem un sazināties ar tiem.

6 – rituāla maģija, dziedināšana. Seši ir saules skaitlis, kas dod lielu enerģiju, bet tajā pašā laikā lielu atbildību. Saule baro jūs no iekšpuses, dod jums spēku, dziedināšanas dāvanu, vadību un inteliģenci. Ir svarīgi izmantot šādu dāvanu tikai labiem mērķiem.

7 – pareģojums. Septiņi apvelta cilvēkus ar attīstītu intuīciju un pravietošanas dāvanu. Jums vienmēr izdodas pieņemt pareizos lēmumus ārkārtīgi viegli. Ja jūs izturaties pret savu dāvanu ar inteliģenci un gudrību, tad jūs varat paveikt īstus brīnumus.

8 – burvestība. Astoņi apzīmē cilvēkus ar spēcīgu burvju spēku. Šī ir visspēcīgākā dāvana no visām deviņām, taču grūtības slēpjas apstāklī, ka patieso spēku var uzzināt, tikai sākot strādāt pie sevis.

Lasi arī: Padomi, prakses un talismani tiem, kas vēlas vienmēr iepriecināt citus

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas ir karmiski saistītas viens ar otru

9 – šamanisms. Deviņi satur visu skaitļu spēku. Jūs esat cilvēks, kurš var nonākt transa stāvoklī, sazināties ar gariem un dziedēt slimības. Viss sākas tevī un viss beidzas ar tevi. Tāpēc tu redzi to, kas nav pakļauts citiem, un spēj iziet ārpus cilvēka spēju robežām.

Kā jūs, iespējams, pamanījāt, dārgie lasītāji, katrā no mums ir maģiskas spējas. Un nav svarīgi, vai tu attīsti savus talantus vai nē: tie jau pastāv tevī un bieži vien izlaužas. Nebēg no sevis un sava likteņa, ej tam pretī, un tad tu noteikti mainīsi šo pasauli uz labo pusi.

Leave a Comment