Kā panākt mieru saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Ar katru cilvēku jātiek galā savā veidā. Visiem cilvēkiem ir atšķirīgs raksturs, skatījums un enerģija. Zvaigžņu eksperti saka, ka pieejai katrai Zvaigžņu zīmei jābūt īpašai.

Ir zvaigžņu zīmes ar sliktu raksturu, taču ne vienmēr ir grūtāk atrast kopīgu valodu un samierināties ar tām. Tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem, tāpēc, ja jums ir ļoti grūti ar kādu sazināties, tas nenozīmē, ka mazākais strīds var pielikt punktu attiecībām.

Uguns elements: Auns, Lauva, Strēlnieks

Pret Uguns stihijas cilvēkiem jāizturas ar vislielāko piesardzību, jo strīda lēkmē viņi var pateikt pārāk daudz. Jums nevajadzētu ar viņiem iesaistīties spēcīgās sadursmēs: labāk ir dot viņiem iespēju izteikties.

Auns ir ļoti ātrs raksturs. Ir vērts darīt visu iespējamo, lai viņi šajā stāvoklī nepaliktu pārāk ilgi. Neapvainojieties uz viņiem un atsakieties iet uz priekšu, ja viņi piedāvās samierināties.

Nav jēgas strīdēties ar  Lauvām . Jūs vai nu atzīstat sakāvi pats, vai arī esat spiests to darīt. Ar Leo var tikai izlīgt mieru, jo šie spītīgie cilvēki, pat piespiežot ieroci, savu vainu neatzīst.

Pārsteidzoši, ka ar Strēlnieku ir ļoti viegli noslēgt mieru  . Tie ir tie paši cilvēki, ar kuriem nav jāpieliek pūles. Pietiek tikai pateikt: “Piedod”. Neskatoties uz to, arī nav vērts uz viņiem ilgstoši apvainoties, jo viņiem nepatīk sazināties ar aizkustinošiem un dusmām mītošiem cilvēkiem.

Zemes elements: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Zemes elementu cilvēki ienīst ilgstošus strīdus. Viņi viņus ļoti nogurdina un liek uztraukties. Lai salīgtu mieru ar Zemes stihijas pārstāvjiem, vajag piekāpties, parādīt savu optimistisko attieksmi.

Lasi arī: Mazliet ar humoru: kā zvaigžņu zīmju pārstāvji gatavojas pasaules galam

Lasi arī:  Kā gūt panākumus grūtos laikos saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Vērsis  ir viena no  atriebīgākajām zvaigžņu zīmēm . Viņi tev neatriebsies, bet noteikti nekad neaizmirsīs, kā tu pirms pāris gadiem neaicināji viņus uz ballīti vai nepateici par viņiem kaut ko kodīgu. Izlīgums ar viņiem ir vienkāršs: vienkārši atzīsti savu vainu.

Jaunavas ļoti viegli piedod cilvēkiem, kuri lūdz piedošanu. Viņi viegli dod otro iespēju. Bet, ja kļūda tiek atkārtota, tad nopelnīt viņu piedošanu kļūst daudz grūtāk.

Mežāži ļoti smagi piedod cilvēkiem, tāpēc labāk ar viņiem nezvērēt. Viņiem nebūs problēmu pateikt, ka jums ir piedots, bet dziļi sirdī viņi ticēs, ka jums nevar uzticēties. Viņus vada piesardzība un tālredzība, tāpēc likumpārkāpējam vēl ilgi būs jānopelna piedošana.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment