Kā panākt mieru saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Gaisa elements: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

“Gaisa” cilvēki piedod visvieglāk. Viņi var jūs saprast vai nesaprast, taču tas neietekmēs spriedumu. Lielākoties tie ir laipni cilvēki, kuriem vienkārši nav laika un vēlēšanās uz kādu dusmoties.

Dvīņiem piedošana nāk vieglāk nekā jebkuram citam. Dažreiz paiet kāds laiks, lai viņi spētu jums piedot, taču, pat ja tā nebija viņu vaina, viņiem tik un tā nav grūti spert pirmo soli pretī jums.

Svariem patīk dusmoties, izlikties, ka tu viņus sarūgtināji līdz sirds dziļumiem, taču patiesībā viņi ir laipni un maigi cilvēki. Ar tām samierināties nav vērts uzreiz, bet pēc kāda laika, kad dusmas norimst.

Ūdensvīriem vienkārši nav laika apvainoties. Viņi, kā saka, izdara secinājumus. Lai nopelnītu viņu piedošanu, nepietiek tikai pateikt: “Piedod”. Ir jāsāk uzvesties savādāk. Ja jūs uzkāpsit uz tā paša grābekļa, viņi var novērsties no jums.

Ūdens elements: Vēzis, Skorpions, Zivis

Visgrūtāk ir samierināties ar Ūdens stihijas cilvēkiem. Viņi ir ne tikai atriebīgi tāpat kā Zemes stihijas cilvēki, bet arī ātri rūdīti, piemēram, Uguns pārstāvji.

Lasi arī: Mazliet ar humoru: kā zvaigžņu zīmju pārstāvji gatavojas pasaules galam

Lasi arī:  Kā gūt panākumus grūtos laikos saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Vēži  ir tie, kuriem jāpiedod vai nu par visu un vienmēr, vai arī nekad un par neko. Jums tie nav jāsamierinās – viņi paši aizmirst visu slikto, it kā tas nekad nebūtu noticis. Lai ar viņiem samierinātos, jums nav jātur pret viņiem ļaunums.

Kā norāda eksperti,  Skorpioni  ir vieni no atriebīgākajiem cilvēkiem. Ja viņiem pēc iespējas ātrāk netiks lūgta piedošana, viņi jūs iekļaus melnajā sarakstā, no kura izkļūt būs gandrīz neiespējami.

Zivīm ir viegli piedot, taču tās ir ļoti iespaidojamas. Viņi to neatzīs, bet pastāvīgi atcerēsies jūsu strīdu. Nekavējoties lūdziet piedošanu, lai jūs neliktu viņiem uztraukties.

Ja jūs strīdējāties ar mīļoto vai mīļoto, izmantojiet izlīguma rituālus. Tie palīdzēs ātri aizmirst par problēmām un pareizi noskaņoties.

Leave a Comment