Melnās līnijas likums: vai tā ir taisnība, ka nepatikšanas nenāk vienatnē

Daudzi ir dzirdējuši teicienu, ka nepatikšanas nenāk vienas. Ir pienācis laiks noskaidrot, vai melnā līnija patiešām pastāv, kas tā ir un ko darīt, ja pastāvīgi nepaveicas.

Viss mūsu pasaulē notiek saskaņā ar Visuma likumiem . Melnā svītra mūsu dzīvē ienāk sakarā ar to, ka nedzīvojam pēc šiem likumiem, tos pārkāpjot vai nepievēršot tiem uzmanību.

Kas ir melnā līnija un kāpēc tā parādās

Nepatikšanas gadās daudziem, bet ne visas pārvēršas melnā svītrā. Melnā līnija ir tad, kad problēmas nāk bezgalīgā straumē, ko nevar apturēt. Šķiet, ka kāds cilvēku nolādēja vai apbēdināja, ka tā nav parasta sakritība.

Tas patiešām nav nejaušs, taču problēmas ļoti bieži pie mums rodas nevis ļaunās acs melnās maģijas dēļ, bet gan tāpēc, ka mēs tam esam gatavi. Optimistiski un objektīvi domājoši cilvēki saprot, ka, ja notiek kaut kas slikts, tas nenozīmē, ka dzīve ir beigusies. Tas nozīmē tikai to, ka ir pienākušas pārejošas grūtības, kuras jebkurā gadījumā ik pa laikam uznāk.

Kad cilvēks domā, ka ir iekritis neveiksmes sērijā, tad ar viņu notiek tieši tā. Tas var turpināties, līdz problēmas izsūc no viņa visus resursus un spēkus. Eksperti saka, ka nevajag koncentrēties uz slikto, lai dzīvē notiktu pēc iespējas vairāk laba.

Ko darīt, lai melnā līnija būtu īsāka

Ir svarīgi pieņemt faktu, ka nepatikšanas notiek ar visiem. Neveiksmes notiek ar bagātākajiem cilvēkiem pasaulē, parastiem strādniekiem, šovbiznesa zvaigznēm, dzīvespriecīgākajām un optimistiskākajām personībām. Ikvienam laiku pa laikam rodas grūtības, taču ne visi ļaujas panikā par to.

Lasi arī: Mazliet ar humoru: kā zvaigžņu zīmju pārstāvji gatavojas pasaules galam

Lasi arī:  Kā panākt mieru saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Atcerieties to brīnišķīgo sajūtu, kad viss izdodas un viss notiek tā, kā vajadzētu. To sauc par balto svītru. Jums ir paveicies, viss ir labi. Tas ir tāpēc, ka esat uz pozitīva viļņa. Kad cilvēks ir pozitīvs, viņš piesaista veiksmi un padara savu dzīvi labāku.

Lai grūtos laikos kļūtu pozitīvāks, varat izmantot veiksmes apliecinājumus  vai meditācijas, lai notīrītu negatīvās programmas . Šīs prakses būs ārkārtīgi noderīgas ikvienam no mums. Daudziem jau sen nav noslēpums, ka pasauli ap mums kontrolē mūsu domas. Tie veido enerģiju un palīdz sasniegt mērķus vai traucē to darīt, ja tās ir domas par kaut ko sliktu.

Ja notiek kaut kas nepatīkams, jums nav jāsāk bez iemesla uztraukties. Mēģiniet atrisināt problēmu, nevis pārspēt sevi. Dažreiz gadās, ka mēs nespējam kaut ko mainīt. Šajā gadījumā austrumu gudrie iesaka mazāk uztraukties un samierināties ar neizbēgamo.

Karmas jautājums šajā ziņā nebūt nav pēdējais. Centieties darīt kaut ko pozitīvu citu cilvēku labā un neizturieties slikti pret citiem. Šajā gadījumā Visums jūs nesodīs, bet, gluži pretēji, apbalvos ar veiksmi un palīdzēs īstenot jūsu sapni. To sauc par līdzsvara likumu.

Cilvēki, kuriem ir grūtības ar veiksmi, gūs labumu arī no  čakru atvēršanas , kas var būt bloķētā stāvoklī. Tie ir mūsu ķermeņa enerģijas centri, kas dažādu iemeslu dēļ var darboties nepareizi.

Leave a Comment