Hobiji saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: daži tiešām ir neaptverami dīvaini!

Katram cilvēkam ir savi talanti un hobiji. Tie palīdz mazināt stresu un piepildīt sevi. Vai esat kādreiz domājuši, kā Zvaigžņu zīme ietekmē konkrēta hobija izvēli?

Auns

Auns ir brīvību mīlošas personas. Viņi nemitīgi meklē piedzīvojumus un pašrealizāciju aktīvos un reizēm ekstrēmos sporta veidos. Viss, kas saistīts ar ātrumu un adrenalīnu, pievelk un aizrauj cilvēkus, kas dzimuši zem šīs Zvaigžņu zīmes. Riteņbraukšana, jāšanas sports, deltaplāns, pārgājieni kalnos ir impulsīvajiem Auniem visticamākā izvēle.

Vērsis

Vērsis prot attālināties no pūļa un būt augstāk par sabiedrisko domu. Veneras aizbildnība sniedz cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, ar smalku gaumi un spēju radīt ap sevi komfortu un harmoniju. Adīšana, izšūšana, amatniecība – tie rada skaistumu no vienkāršām zemes lietām. Dabiskā garša ļauj izbaudīt gardu ēdienu gatavošanu no vienkāršiem produktiem.

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka mīkla var palīdzēt mainīt likteni. Tas tiešām strādā!

Lasi arī: Atveram naudas kanālu: buramvārdi, rituāli, ekstrasensu metodes

Dvīņi

Dvīņi ir nepārspējami pļāpātāji un daudzšķautņainas dabas, kas vēlas uzzināt mazliet par visu. Došanās uz teātri, rakstīšana, dzejas rakstīšana, emuāru veidošana un video dienasgrāmatas ir lietas, ko mēdz darīt cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes. Bieži vien viņiem patīk mācīties svešvalodas, viņi ar prieku deklamē dzeju.

Vēži

Cilvēki, kas dzimuši zem Vēža zīmes, ir pretrunīgi un jūtīgi. Pats labākais, ka viņiem izdodas sakārtot savu dzīvokli, māju vai kotedžu. Bieži aizraujas ar ainavu un interjera dizainu. Tieksme uz visu skaisto izpaužas arī fotogrāfijā. Viņiem viegli izdodas caur kameras objektīvu nodot rītausmas vai rasota zieda skaistumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment