Atveram naudas kanālu: buramvārdi, rituāli, ekstrasensu metodes

Finansiālas grūtības var rasties ikvienam. Situāciju var labot, atverot naudas kanālu. Tas ir efektīvs un garantēts veids, kā mainīt dzīvi uz labo pusi.

Saskaņā ar Visuma likumiem kvantitāte pārvēršas kvalitātē, un pūles vienmēr tiek atalgotas. Bet, ja esat izmēģinājis visas iespējamās iespējas, un jūs vajā parādi un nepatikšanas, tad kaut kas bloķē naudas kanālu. Lai atbrīvotos no finanšu problēmām, ir jāizveido pareiza mijiedarbība ar naudas egregoru. Svarīgi, lai bagātības kanāls darbotos ar pilnu jaudu un tajā netraucēti cirkulētu naudas plūsmas. Ar buramvārdu, rituālu un ekstrasensu padomu palīdzību jūs varat atbrīvot naudas kanālu no visiem šķēršļiem, tas ir, uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Kas ir naudas kanāls

Nauda, ​​tāpat kā viss pasaulē, ir iesaistīta enerģijas apmaiņā. Naudas enerģija mentālajā sfērā pastāv naudas egregora veidā , kas ir viss, kas saistīts ar naudu: domas, uzskati, attieksmes, vēlmes, iespējas. Naudas egregors pastāv neatkarīgi no cilvēka un viņam nepakļaujas, tāpēc bez īpašas prakses pieslēgties tam ir gandrīz neiespējami.

Lasi arī: Trīs sieviešu tēli, kas kaitē enerģijai un nes neveiksmi

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 21. līdz 27. augustam: daudziem jābūt gatviem sastapties ar grūtībām!

Ekstrasensi un bioenerģētikas jomas eksperti saka: katram ir vajadzīgs pareizais iestatījums, lai egregors nonāktu saskarē ar biolauku. Lai to izdarītu, ir jāatver enerģijas plūsma, ko sauc par naudas kanālu. Šis kanāls tiek dots dzimšanas brīdī. Bet tā kapacitāte katram ir atšķirīga: kāds saņem miljonus, un kāds ir spiests dzīvot ar pieticīgu algu. Naudas kanāls var samazināties, ja cilvēks nepareizi pārvalda naudu. Ja ir problēmas ar naudu, tad naudas kanāls tiek bloķēts. Iemesls var būt negatīva attieksme vai negatīvisms, kas nāk no ārpuses, piemēram, skaudības veidā.

Kā atvērt naudas kanālu

Jūs varat atvērt naudas kanālu dažādos veidos, mēs apsvērsim tikai visefektīvākos – buramvārdi, rituālus un ekstrasensu metodes.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment