Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji tiek galā ar šķiršanos?

Mūžīgā mīlestība pastāv, bet ceļš uz to ir garš un ērkšķains. Meklējot savu laimi, cilvēki var saskarties ar daudziem pārbaudījumiem. Un nepatīkamās romantikas nomaina šķiršanās sāpes, kuras katras Zvaigžņu zīmes pārstāvis pārdzīvo savā veidā.

Neviens nav pasargāts no sliktas pieredzes. Attiecību pārtraukšana mūsdienu pasaulē ir diezgan izplatīta parādība. Tā kā notikumu iznākumu iepriekš paredzēt nav iespējams, paļaujamies uz  partnera pozitīvajiem aspektiem , uzskatot, ka tā tas būs vienmēr. Parasti “vienmēr” ir pirms pirmā lielā strīda, un arī tad cilvēks parāda savu patieso seju. Viedokļu, uzskatu, mērķu un principu atšķirības ir spēcīgs stimuls pārtraukumam. Katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis mīlas neveiksmi piedzīvo savā veidā, un dažiem tas nonāk pat līdz absurdam.

Auns

Ir jābūt drosmei pamest impulsīvākās Zvaigžņu zīmes pārstāvi. Auni plēsīs un metīs, viņi ir burtiski gatavi iznīcināt visas šāda nodevēja personīgās mantas, sadedzināt dāvanas un nodarīt kaitējumu īpašumam. Viss, kas nokrīt zem Uguns zīmes rokas, noteikti lidos pretī zemiskajam cilvēkam. Protams, ja viņi nav plaisas iniciatori. Tad notikumi uzņem sentimentālu apgriezienu. Auns ir gatavs raudāt, atzīties mīlestībā, lūgt vēl vienu iespēju un atkal pieņemt galīgo lēmumu nesatikties.

Vērsis

Vērši ļoti rūpīgi izvēlas dzīvesbiedru, tāpēc piedzīvo patiesu pārsteigumu un lielas sāpes, ja kaut kas noiet greizi. Viņi pārmet sev, lamājas par kļūdu un aiziet klusi, angliski. Bet tas ir pavisam cits jautājums, ja Vērsis nolēma atmest. Sirsnīgu sarunu nebūs. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji paudīs visu, ko domā, sniedzot milzīgu emocionālu pļauku sejā. Viņi nespēs piedot nodevību un neatzīs savas kļūdas. Vērsis paliks savās domās un ar stingru pārliecību, ka attiecības sabojājis partneris.

Lasi arī: Hobiji saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: daži tiešām ir neaptverami dīvaini!

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka mīkla var palīdzēt mainīt likteni. Tas tiešām strādā!

Dvīņi

Attiecībās Dvīņi ir diezgan praktiski. Nu ar vienu neizdevās, ar otru noteikti izdosies. Bez sirdsapziņas pārmetumiem šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji savu laimi meklē tālāk, ienirstot dzīves virpulī. Tāpēc nav nepieciešams sagatavot sentimentālu runu par to, kāpēc jūs nolēmāt pamest Dvīņus. Viņi labprāt šķirsies no tevis, paspiedīs roku un dosies tālāk. Protams, dažas dienas viņiem būs grūti, bet tāda ir dzīve. Un  labākais vienmēr ir priekšā.

Vēzis

Vēžus apbēdina pat neveiksmīga brīvdiena, tāpēc nav pārsteidzoši, ka viņi ārkārtīgi sāpīgi reaģē uz šķiršanos. Paši šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji tik drastiskus pasākumus nerīkos nekad. Pat ar acīmredzamām tuvojošos beigu pazīmēm viņi cerēs uz labāko, veicinot to ar ticību  spēcīgai mīlestībai. Partnera izlēmīgā iniciatīva viņus notrieks, viņi ieslēgsies sevī, izdomās tūkstoš un vienu iemeslu, lai novērstu uzmanību, bet vienalga cietīs. Vēži nīkuļo vientulībā, jo, ja to darīja mīļotais cilvēks, tad kāda cerība ir citiem.

Leave a Comment