Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji tiek galā ar šķiršanos?

Lauva

Parasti šai Zvaigžņu zīmei ir kaķa instinkts un jau iepriekš jūt, ka kaut kas nav kārtībā. Tāpēc Lauvas reti tiek pamestas, ko nevar teikt par viņu partneriem. Lauvām ir izsmalcināta gaume un tās ilgi skatās uz potenciālo “upuri”. Bet, ja kaut kas viņus pievīla, tad lēmums būs galīgs un neatsaucams. Turklāt Lauvas var saraut saites pat tad, ja jūsu ģimenes patvērumā viss ir kluss un mierīgs. Viņi ar līdzjūtību pastāstīs, kāpēc tā notika, kas bija labi un kas viņiem neder. Bet tas būs galvenais. “Pēdējā iespēja” Lauvas dod ļoti retos gadījumos.

Jaunava

Jaunavas baidās no vientulības un pat nepieļaus domas par pārtraukumu, kamēr attiecības nesasniegs punktu. Lai gan pat šajā gadījumā viņi centīsies atlikt steidzamo problēmu uz noteiktu laiku. Taču, ja iniciatīva nāks no partnera, Jaunavas to uztvers kā pašsaprotamu. Un viņi to ierakstīs savā personīgajā sliktās pieredzes sarakstā. Pēc pilnīgas attiecību analīzes pēc kāda laika šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji būs gatavi mēģināt vēlreiz. Tomēr, meklējot problēmu, tās var izsmelt. Jaunavas biežāk nekā citas Zīmes atgriežas pie bijušajām attiecībām, mēģinot pārrakstīt mīlas stāstu no nulles.

Svari

Svari uzliek partnerim tādus svarīgus lēmumus kā pārtraukums. Un jau tad, kad partneris, kas pievests pie roktura, saka, ka mīlestības savienība ir novecojusi, šīs zīmes pārstāvji ir patiesi priecīgi. Atbildība viņiem nav jāuzņemas, viņi ir sevi pierādījuši attiecībās, viņi vienkārši ieguva cilvēku, kurš viņus nenovērtē. Tomēr Svari nevar izturēt vientulības sajūtu , kas ilgstoši aprij no iekšpuses  un ir gatavi stāties jebkurās attiecībās, lai tikai nepaliktu vienatnē ar sevi un tukšām sienām.

Skorpions

Skorpioni neatzīst sakāvi un izvēlas partneri uz mūžu. Pārtraukuma iemeslam jābūt pārliecinošam – piemēram, nodevībai. Tad šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji mīlestību nomainīs pret naidu. No skorpiona, kurš ir pamests, ir jābaidās. Atriebības plāns var būt nežēlīgs, izsmalcināts un nikns. Protams, tādu ēdienu kā atriebība viņi pasniegs savam bijušajam aukstumam. Parasti Skorpioni rīkojas nežēlīgi un mānīgi, jo nevienam nav pilnvaru viņus izkaisīt, īpaši, ja šīs Zīmes pārstāvji pārkāpa lepnuma sajūtu un mēģināja izkausēt sava pavadoņa auksto sirdi.

Strēlnieks

Strēlnieki ir tik optimistiski, ka dažkārt tāpēc ir akli. Ticība labākajam liek dot savam partnerim iespēju pēc nejaušības. Bet galu galā viņiem nav pacietības. Strēlnieki izšķiras pārsteidzoši mierīgi un bieži vien ir labās attiecībās ar saviem bijušajiem. Šīs Zīmes pārstāvji lepni aiziet: ja viņiem kaut kas neder, tad viņi neuzspies sevi. Turklāt viņi ātri atlec pēc attiecību pārtraukuma, bieži “izsitot ķīli ar ķīli”. 

Lasi arī: Hobiji saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: daži tiešām ir neaptverami dīvaini!

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka mīkla var palīdzēt mainīt likteni. Tas tiešām strādā!

Mežāzis

Mežāži pēc dabas mēdz jaukt draudzību ar flirtu un iemīlēšanos mīlestībā. Tāpēc viņi bieži nonāk nevis attiecībās, par kurām sapņoja. Bet viņi ir tik patiesi, ka nemaz nesaudzē savu partneri, klātienē izsakot visu patiesību. Nu, tas neizdevās, tagad ir sarūgtināts. Bet pamest Mežāzi ir gandrīz neiespējami. Ne tāpēc, ka viņi ir ideāli partneri, bet tāpēc, ka viņiem ir vajadzīgs labs iemesls. Ko nozīmē “nepiekrītu”? Tie visi ir sīkumi, šķirties nav pamata. Bet, kad parādās iemesli, Mežāži aiziet bez nožēlas, nemaz neskatoties pagātnē.

Ūdensvīrs

Zaudējuši kaislību attiecībās, Ūdensvīri cenšas no tiem klusi atbrīvoties. Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk sentimentālas ainas, mēģinājumi sākt no jauna, izmisums un asaras. Viņiem no tā visa vēlams izvairīties, lai viņi varētu pazust vai paslēpties zem neziņas plīvura. Pasaule saplīst, kad Ūdensvīri tiek pamesti. Depresija, vientulība, mirstīgā ikdiena. Šīs Zīmes pārstāvji cenšas sevi pasargāt ar darbu. Bet tikai pēc dažām nedēļām dzīves sajūta atgriežas, un es gribu iemīlēties vēlreiz, un tagad, noteikti, uz visiem laikiem!

Zivis

Zivīm nepatīk pieņemt tik smagus lēmumus, tāpēc galīgo atbildi nesniedz, atstājot durvis pusatvērtas. Bet tas ir pavisam cits jautājums, kad tie tiek izmesti. Zivju pārstāvjiem sākas domu, paškritikas un patiesības meklējumu maratons. Galu galā viņi visi saprot – tā ir viņu vaina, viņiem izdevās sabojāt attiecības. Un tad sākas skaistas sāpju un ciešanu ainas, kā tās rāda filmās. Pēc šķiršanās Zivis no dusmām nonāk pilnīgā izmisumā. Lai sevi apliecinātu, šīs zīmes pārstāvji var vajāt partneri un mēģināt raisīt viņā vainas sajūtu.

Dažas Zvaigžņu zīmes vienkārši nav domātas, lai būtu kopā. Mēģinot maldināt likteni, cilvēki negūst tikai sliktu pieredzi un sāpīgu pieredzi. Zvaigžņu zināšanas palīdzēs pasargāt potenciālās vai nākotnes attiecības no nepatīkamām situācijām. Esiet mīlēti, lai jums veicas

Leave a Comment