10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmi Mežāzis

Mēs esam pieraduši pie Mežāža zvaigžņu zīmes standarta īpašībām, taču tikai daži cilvēki zina, ka cilvēkiem, kas dzimuši zem Mežāža zvaigznāja, ir 10 droši slēptas personības iezīmes.

Piemēram, Mežāžu radinieki un draugi ir iemācījušies, ka viņi nevar nemelot pat vismazākajā gadījumā, jo cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir īsti melu detektori. Vai arī jūs nekad nevarat runāt sliktu par savām kopīgajām paziņām. Bet tā ir tikai aisberga redzamā daļa, ir arī citi fakti.

Pirmais fakts: patiesībā Mežāža spītība ir stipri pārspīlēta. Ja šīs zīmes pārstāvim atnesīsiet skaidrus un neapgāžamus faktus, kas ņemti no uzticama autoritatīva avota, tad Mežāzis var mainīt savas domas un atzīt, ka ir kļūdījies. Mežāzis ļoti mīl mācīties un diezgan adekvāti uztver kvalitatīvu informāciju.

Otrais fakts: daži cilvēki zina, ka zem ārējā nesatricināmā Mežāža miera slēpjas ļoti neaizsargāta persona. Mežāzis var nēsāt aizskarošu frāzi, kas viņam gadiem ilgi tiek izmesta dvēseles tālākajā nostūrī, vai arī savās domās ritināt vienu no grūtākajām dienām viņa dzīvē. Nav svarīgi, kad nepatīkamais incidents noticis: pirms nedēļas vai 20 gadiem; sāpes un aizvainojums Mežāzi neatlaidīs ļoti ilgu laiku. Tajā pašā laikā šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji nebūt nav atriebīgi. Mežāzis nemaksās likumpārkāpējam ar tādu pašu monētu, jo uzskata to par savu cieņu.

Trešais fakts: Mežāžiem ļoti patīk visādi eksperimenti. Vīrieši, kas dzimuši zem šīs zīmes, pastāvīgi mainīs savu dzīvesveidu un uzturu, izmēģinās jaunus sporta veidus un ar entuziasmu iesaistīsies dzīvokļa pārbūvē. Sievietes Mežāzis lielākoties ļoti mīl matu krāsošanu: viņu matu krāsa mainās gandrīz katru nedēļu. Taču ir arī tādi, kuriem savs izskats ir pilnīgi vienaldzīgs, un eksperimentē kādā citā jomā. Piemēram, Mežāži, kuriem patīk gatavot, nemitīgi variēs ar garšvielām un pievienos ēdieniem eksotiskas sastāvdaļas.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem

Lasi arī: Dzīves likumi: bumeranga princips katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Ne vienmēr tas izrādīsies, taču runāt par to ne vienmēr ir laba doma: piemēram, tiešais Auns nespēs maigi pateikt par neveiksmīgu eksperimentu un viegli aizvainos neaizsargātos Mežāzīs.

Ceturtais fakts: Mežāžiem ir pārsteidzoša intuīcija. Uzklausīt Mežāžu padomu vienmēr ir laba ideja. Parasti viņiem ir neparasts prāts un nestandarta skatījums uz lietām. Taču papildus šīm īpašībām Mežāži bieži vien ir tuvi draugi ar 6. sajūtu, mistiski pareģo un paredz nākotnes notikumus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment