Enerģija un nauda: kā paplašināt finanšu koridoru

Lai finanses jūs regulāri iepriecinātu un nebūtu katru mēnesi jāsavelk josta pirms algas, parūpējieties par enerģiju. Īpaši par naudas koridoru tavā dzīvē.

Paņēmiens, kas atver šo koridoru, ir diezgan vienkāršs, taču tas prasīs no jums garīgu piepūli. Un īstais laiks. Svētdiena ir ideāla, jo šī diena jau sen ir saistīta ar Sauli, un tās enerģija, savukārt, ir piemērota bagātības un labklājības piesaistīšanai. Turklāt lielākajai daļai cilvēku svētdien ir brīvdiena, kas nozīmē vairāk laika. Un jūs varat koncentrēties un veltīt dažas brīvas minūtes naudas plūsmai, netraucējot raizēm.

Mēs atveram naudas kanālus

Kas ir naudas koridors vai kanāls? Ļoti bieži ezotēriķi pārstāv enerģiju savdabīgu plūsmu veidā, kas var brīvi cirkulēt jūsu dzīvē vai var stagnēt, kā ūdens purvā. Līdzīgas domas var atrast austrumu fen šui mācībās . Šī mācība ir cieši saistīta ar Qi enerģijas jēdzienu, pateicoties kuram cilvēks var mainīt dzīvi.

Tātad, lai atvērtu naudas kanālu, enerģijai ir jāatrodas no zemes. Ja jūsu dzīve ilgu laiku nav mainījusies uz labo pusi, iespējams, jūs saskaraties tieši ar šādu stagnāciju. Bieži vien, lai situācija mainītos, pietiek ar to, lai apriti sāktu no jauna: atļauties nelielu pirkumu, tērēt, kur ietaupījāt, lai atbrīvotu vietu skaidras naudas ieplūdei. Bet ne vienmēr ar nelielu tēriņu pietiek, lai atrisinātu lielu problēmu. Ja parādi kļūst pastāvīgi, naudas kanāls izžūst un samazinās. Un tad, saskaņā ar Visuma likumiem, tas vispirms ir jāaizpilda.

Šim vingrinājumam jums būs nepieciešams papīrs un pildspalva. Un svētdiena, kurā neviens tevi nenovērsīs vismaz 15 minūtes.

Pirms sākat vizualizēt naudu. Iedomājieties tos detalizēti: kā banknotes kraukšķ rokās, kā monētas velk jūsu maku. Pēc tam paņem pildspalvu un ķeries pie darba.

Lasi arī: Kaķi mājā: veiksme vai nosodījums

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Jaunavas zvaigžņu zīmes pārstāvi

Uzzīmējiet savu finanšu koridoru, kā to iedomājaties. Tā var būt šaura upe vai faktiski koridors, kas pārblīvēts ar nevajadzīgām problēmām un neatrisinātiem jautājumiem. Un tad piepildiet šo koridoru ar iespējām. Piepildiet savu naudas plūsmu ar panākumu iespējām. Kāpēc gan neuzzīmēt savus iecienītos ziedus gar upes krastiem un novietot savu sapņu māju lejtecē? Un naudas koridorā var parādīties arvien jaunas durvis uz labāku darbu, uz mūža lietu un laimestu loterijā.

Katru nedēļu, svētdienās, izvelciet savu finanšu koridoru, katru reizi atļaujot sev nedaudz vairāk. Neierobežojiet sevi ne tikai tēriņos, bet arī ieņēmumos. Kad lapa ir pilna, pateicieties Visumam par doto iespēju. Jūs noteikti ievērosiet, ka dažas lietas, kuras jūs, iespējams, pat nevarat atļauties, jau ir jūsu rokās.

Droši atbrīvojieties no lapas. Nevāciet mājā nevajadzīgas lietas. Un pārejiet uz jaunu finanšu kanālu, kas būs bagātāks un brīvāks.

Šim vingrinājumam ir spēcīgs psiholoģisks efekts, jo tiek noņemti mentālie bloki, kas neļauj mums tērēt un saņemt naudu no dzīves.

Mēs vēlam jums labklājību un pārliecību par nākotni. Uzticieties Visumam un nebaidieties spert soli pretī. Ir daudz veidu, kā piesaistīt naudu, un jūs varat izvēlēties sev piemērotāko.

Leave a Comment