Kā zvaigžņu zīmes pārstāvji šķiras

Ne visas Zvaigžņu zīmes iznīcina sevi ar bažām par mīlestības sabrukumu un šķiršanos. Kāds var ļoti ātri atgūt spēkus, un kāds var izlikties, ka viņam ir vienalga.

Zvaigžņu zīmes sadalās dažādos veidos, taču katrā ir gan sēru, gan smieklu elements. No malas jūs varat skatīties uz atvadīšanās procesu ar ironiju un noteikt katras zīmes īpašās iezīmes.

Auns

Auna šķiršanās vienmēr ir uz pleca. Ja jums ir Auns vecvecāki, pajautājiet viņam, cik bieži viņi ar kādu izšķīrās. Šis saraksts būs garš. Kas pats interesantākais, Auns nenožēlos ne pilienu. Pēc simtiem šķiršanās šī zīme apprecas.

Vērsis

Vērša daļa kā Brazīlijas ziepēs vai mīlas melodrāmā – ar puņķiem, asarām un depresiju. Patiesībā pat tad, kad viņiem ir pilnīgi vienalga, viņi joprojām turpina tēlot mocekļus. Labāk no viņiem nešķirties – nogursi.

Lasi arī: Kā katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis spēj nokaitināt apkārtējos

Lasi arī: Tavs aicinājums atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Dvīņi

Dvīņi ir tie, kas cīnās naktī, kad jūs mēģināt gulēt. Kliedz, vicina rokas, draud aiziet, bet tad tomēr lūdz piedošanu. Rezultātā viņi dodas garā ceļojumā pa alkohola viļņiem.

Vēzis

Vēži nekliedz un nekaujas. Viņi ļoti sāpīgi pārdzīvo šķiršanos. Gadās, ka jūs atnākat ar Vēzi uz kopīgiem svētkiem, un viņš mīļi sarunājas un smaida ar visiem bijušajiem, it kā viņi joprojām būtu kopā, lai gan tas tā nav.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment