Kā zvaigžņu zīmes pārstāvji šķiras

Lauva

Nav svarīgi, vai Lauva tiek iemesta vai Lauva tiek iemesta – viņam vienmēr ir taisnība, un otram nav. Ja bija pārtraukums, tad visi kopīgie draugi visu apzinās 10 minūtēs. Tu esi tirāns, nelietis, nelietis, un Leo ir labs. Lai gan tad viņš ar tevi samierināsies, tas ir skaidrs.

Jaunava

Jaunavas ir mierīgi cilvēki, bet, kad tās tiek pamestas, tās var tevi nogalināt. Viņu atriebība vienmēr gaida labu iespēju, tāpēc pēc pieciem gadiem, ejot garām šim cilvēkam, neesi slinks pārbaudīt savu muguru – Jaunava varētu uzspļaut tev uz pēdām. Un ar to viss nebeidzas, tāpēc neatslābstiet.

Svari

Svari šķiras tik ilgi, ka šajā laikā jau var apprecēties vai apprecēties, laist pasaulē bērnus un sūtīt uz skolu. Un tikai tad viņi nolemj, ka tu viņiem neesi piemērots un tomēr tevi pamet.

Skorpions

Ja izlasiet mūsu rakstu par atriebīgākajām Zvaigžņu zīmēm, tad zināt, ka Skorpionu labāk nepamest. Viņš sapņos par tavu nāvi un tik daudz, ka kļūs ar to apsēsts, izpelnoties garīgus traucējumus.

Strēlnieks

Loka šāvēji aiziet smaidīgi. Tāda sajūta, ka viņi speciāli taisa tik mīļas sejas, bet nē. Viņi patiešām ļoti viegli saplīst, pat ja tie tiek izmesti visbriesmīgākajā veidā.

Lasi arī: Kā katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis spēj nokaitināt apkārtējos

Lasi arī: Tavs aicinājums atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Mežāzis

Mežāži nemaz nešķiras. Ja jūs mēģināt tos atstāt, tad jūs nonāksit nepatikšanās. Viņi izspiedīs no jums visu sulu, lai atradinātu jūs no cilvēku aiziešanas uz visiem laikiem. Šo šķiršanos jūs atcerēsities ilgu laiku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri, kad viņi kādu pamet, viņi to dara vienkārši šausmīgi smieklīgi. Protams, cietušais nesmejas, jo viņš var dzirdēt kaut ko līdzīgu: “Sasodīts, piedod, bet es … šis … īsi sakot, tu man nepatīk.” Šķiet ironiski, taču Ūdensvīru ir grūti pamest, un vēl grūtāk ir atmest.

Zivis

Pamestās Zivis ir tās, kuras ēd tabletes ar vecmāmiņas tinktūru, vai ar karoti pārgriež vēnas. Parādīšanās viņi joprojām ir tie paši, bet viņi patiešām ir ļoti noraizējušies. Bet, ja viņi met, tad jūs tos nekad neatradīsit.

Šķiršanās vienmēr ir slikta. Dzīvojiet pašreizējo dienu, neatceroties apvainojumus un neplānojot atriebību.

Leave a Comment