Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

Karmiskās attiecības ir mīlestība vai laulība, kas notika iepriekšējā dzīvē. Tas ir karmisks tikai tāpēc, ka vīrietim un sievietei ir kopīgas neatrisinātas problēmas.

Bieži vien šādas attiecības var atpazīt pēc dažām pazīmēm, kas tomēr ne vienmēr ir precīzas. Šajā gadījumā palīgā nāk cipari, proti, dzimšanas datums. Karmisko laulību un mīlestību var droši aprēķināt, ja neesat pārliecināts par savām prognozēm.

Numeroloģiskais aprēķins pēc dzimšanas datuma

Tātad, jums ir divi dzimšanas datumi – jūsu un jūsu dvēseles radinieks. Piemēram, ņemsim šādus datumus: 25/25/1990 un 10/11/1986. Vispirms jums jāsaskaita visi katra datuma cipari un jāsaņem divi skaitļi. Ja saņemat skaitli 10 vai vairāk, skaitļi būs jāpievieno vēlreiz. Tas būs jādara, līdz iegūstat skaitli no 1 līdz 9:

  • 2+5+0+2+1+9+9+0 = 28, 2+8 = 10, 1+0 =  1 ;
  • 1+1+1+0+1+9+8+6 = 27, 2+7 =  9 .

Paši par sevi šie skaitļi neko nenozīmē attiecībā uz karmisku: svarīga ir to atšķirība un summa. Lai iegūtu divus karmiskos skaitļus, vispirms jāsaskaita iegūtie skaitļi un pēc tam jāatņem mazākais no lielākā. Šajā gadījumā ir arī svarīgi atcerēties, ka skaitļiem no 10 vai vairāk ir nepieciešams atkārtoti saskaitīt ciparus.

  • 1+9 = 10, 1+0 = 1 ;
  • 9-1 = 8 .

Summas skaitlis ir pirmās pakāpes karmisks skaitlis . Otrais skaitlis ir otrās pakāpes karmiskais skaitlis . Tālāk jums vienkārši jāatrod saņemtā numura dekodēšana.

Karmisko skaitļu atšifrēšana

Pirmā summa. Šis skaitlis parāda karmisko attiecību raksturu, kā arī to klātbūtnes iespējamību starp jums.

Lasi arī: Kā aprēķināt karmisko laulību: uzzini vai tu esi tādā vai tevi sagaida tāda

Lasi arī: Karmiskā saikne starp vīrieti un sievieti

Viens. Ja jūs saņemat Vienību, tad visticamāk jūsu attiecības ir tālu no karmiskas. Vienīgais, kas var jums pastāstīt par viņiem, ir jūsu neticamā līdzība vai polārās atšķirības visā. Pirmajā gadījumā var runāt par to, ka nav vērts neko mainīt. Ja jūs tik ļoti atšķiras, ka saskarsmes grūtības starp jums parādās gandrīz uzreiz, bet kaut kādu iemeslu dēļ jūs vienkārši nevarat pārtraukt attiecības, tad tā ir karmas darbība. Iepriekšējā dzīvē jūs bijāt kopā ilgu laiku, taču attiecību problēmu dēļ varēja ciest jūsu bērni vai citi tuvi cilvēki.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment