Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

Divi. Šis pirmās pakāpes karmas skaits nozīmē, ka jums, iespējams, nav nekādas karmiskas pieķeršanās. Vienīgais, kas ir diezgan iespējams, ir tikpat spēcīga vēlme izveidot ģimeni, kas ir augstāka par mīlestību pret dvēseles radinieku. Izlemiet paši, vai tā ir balva vai lāsts, taču jums ir visas iespējas nodzīvot kopā visu mūžu. Vienkārši mīlestība ar laiku pazūd otrajā plānā. Tas var būt karmisku attiecību atbalss, taču tas nav bīstami.

Trīs. Noteiktā attiecību brīdī jūs nonāksit strupceļā. Tā ir karmiska zīme, taču tai nav letālu seku. Iespējama priekšlaicīga šķiršanās vai šķiršanās, tāpēc nesteidzieties precēties un radīt bērnus, lai gan bērni jums var atturēt. Mīlestība atgriezīsies, ja attiecību krīzes brīdī tev būs bērni. Ir divas izejas – vai nu gaidīt, vai radīt bērnus.

Četri. Jūs abi varat kļūt par sava egoisma upuriem. Daži no jums var būt pārāk narcistiski. Ja tas esi jūs, tad problēmas būs ļoti viegli atrisināt. Ja tas ir tavs mīļotais vai mīļotais, tad jau būs daudz vairāk problēmu. Četri primārā tipa karmas skaitā ir slikta zīme. Pat ja jūs samierināsieties ar otrā puslaika trūkumiem, tas ir tālu no fakta, ka jūs varat ar to sadzīvot. Iespējams, ka iepriekšējā dzīvē tu pats biji tāds pats, kas  iznīcināja ģimeni.

Pieci. Skaitli Pieci iegūst ārkārtīgi spēcīgas gribas cilvēki, kuri ģimenes labā ir gatavi darīt jebko. Šādai savienībai gandrīz noteikti nav nekādu problēmu karmas un likteņa ziņā. Iepriekšējās dzīvēs jūs pareizi uzvedāties attiecībā uz savu dvēseles radinieku un ģimeni, tāpēc šajā virzienā jums nav par ko maksāt ar laimi.

Seši. Primārais karmiskais skaitlis Seši ir vēlmju neatbilstība. Ja vēlaties, lai jūsu laulība vai attiecības būtu veiksmīgas, tad jau no paša sākuma labāk ir atzīmēt i. Pretējā gadījumā jūs vēlāk nožēlosit, ka to neizdarījāt. Tas jādara neuzkrītoši, lai mīļotais neaizveras no jums. Protams, vienkāršākais veids ir ņemt un bēgt, taču ne visi uzreiz pārbauda karmisko saderību, tāpēc vai nu būs jābūt elastīgam pašam vai jāgaida dzīvesbiedra ieskats.

Septiņi . Tas ir bīstams skaitlis, jo norāda, ka jūsu attiecības nemitīgi ies pa riņķi. Jūs nevarēsit atrast izeju no šīs sarežģītās situācijas. Viss sliktais ienāks tavā dzīvē un paliks tajā. Uzkrāsies jūsu strīdi, kas pamazām novedīs pie attiecību iznīcināšanas. Vienīgā izeja ir dot pēc iespējas lielāku brīvību savam dvēseles radiniekam, ja esat jau precējies vai pat jums ir bērni. Neattur savu mīļoto.

Astoņi . Iespējams, jūs esat norunātā laulībā. Ja jūsu mīļotā sieviete vai vīrietis nebija finansiāli veiksmīgs pirms laulībām vai attiecībām ar jums, bet jums bija, tad gandrīz 100% var apgalvot, ka tās ir karmiskas attiecības. Viņi nav tevī iemīlējušies, jo vēlas no tevis kaut ko materiālu. Jūs varat izmantot. Esiet ļoti uzmanīgi. Citos gadījumos, kad jūsu materiālās iespējas ir aptuveni vienādas, viss var būt ļoti labi.

Lasi arī: Kā aprēķināt karmisko laulību: uzzini vai tu esi tādā vai tevi sagaida tāda

Lasi arī: Karmiskā saikne starp vīrieti un sievieti

Deviņi. Ja jūsu pirmās pakāpes karmiskais skaitlis ir 9, tad jūsu attiecības, visticamāk, nebūs karmiskas. Maksimālais, kam liktenim tie var būt vajadzīgi, ir atrisināt kāda cilvēka problēmu. Bet tas ir tikai blakus efekts, nekas vairāk. Nekas neapdraud jūsu laimi.

Otrās pakāpes karmiskais skaitlis var būt vienāds ar 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 vai 8, kā arī 0, ja skaitļi, pamatojoties uz dzimšanas datumu, ir vienādi. Deviņi nevar iegūt, jo maksimālais skaitlis no sākotnējā aprēķina pēc dzimšanas datuma ir 9, bet minimālais ir 1. Atgādinām, ka otrās pakāpes karmisko skaitli iegūst, no lielākā skaitļa atņemot mazāko skaitli.

Otrās pakāpes skaitlis ir apgriezta varbūtība, ka karmiskās attiecības var ienākt jūsu dzīvē. Jo mazāks skaitlis, jo lielāka iespēja, ka jūs pašreizējā dzīvē maksāsiet par grēkiem un kļūdām iepriekšējās dzīvēs. Ja jūs saņemat nulli, tad jūs noteikti jau esat tikušies ar karmiskajām attiecībām vai jau esat daļēji samaksājis savu “pienākumu”. Tā vai citādi, bet ausis jātur vaļā visu mūžu, it īpaši, ja primārais skaitlis izrādījās ne tas iepriecinošākais. Ja pirmās pakāpes karmiskais skaitlis izrādījās labs, bet sekundārais ir nulle, tad jums nevajadzētu uztraukties.

Karmiskās attiecības nav nekas unikāls. Tos atrod vairāk nekā puse cilvēku pasaulē. Galvenais nav problēmas esamība, bet gan tas, kā jūs ar to tiekat galā. Varbūt jūsu problēma slēpjas jūsos pašā. Tās var būt negatīvas programmas , lāsti, ļauna acs, jebkas. Ja esat pārliecināts, ka pilnībā atdodat sevi mīlestībai, un jūs saskaras ar negatīvismu vai nekas nedarbojas, tad jau varat domāt par karmiskām problēmām.

Leave a Comment