Kāds būs rudens sākums visiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, stāsta Tamāra Globa

Tamāra Globa sastādīja jaunu prognozi septembrim. Tas nozīmē, ka tev ir visas iespējas pārdomāt, kā pavadīsi šo mēnesi ar maksimālu labumu sev.

Septembris Aunam būs produktīvs darba un radošuma ziņā. Jūs veltīsiet daudz laika saviem projektiem. Tomēr atceries, ka arī tuviniekiem ir vajadzīga tava uzmanība. Arī šomēnes vari droši veikt lielus finanšu darījumus un pirkumus.

Vērsi sagaida pārdomu mēnesis. Jūs domāsiet par savu dzīvi un plānosiet nākotni. Bet nesteidzieties īstenot plānus. Visam savs laiks! Pirmkārt, veido attiecības ar cilvēkiem, kuri tev ir tuvi. Un nebaidieties no jaunām paziņām, jo ​​dažas no tām var kļūt liktenīgas.

Dvīņiem jāsavelkas kopā: septembrī jums nebūs laika atpūsties. Daudz darbu un plānu, kurus gribas piepildīties, liks griezties kā vāverei ritenī. Bet mēģiniet šim nolūkam neupurēt savu veselību. Līdzsvars it visā ir ļoti svarīgs!

Lasi arī: Mīlestības nesaderība: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem nav lemts būt kopā

Lasi arī: Visbagātākās un laimīgākās zvaigžņu zīmes, kurām vienmēr veicas

Vēžus darbā gaida virkne konfliktu un strīdu. Šeit jums jārīkojas uzmanīgi, domājot par sekām. Esiet privāts pret kolēģiem un mēģiniet panākt kompromisu, kad varat. Atcerieties, ka jūsu radinieki vienmēr jūs atbalstīs, tāpēc jums nevajadzētu apspiest savas emocijas un jūtas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment