Mīlestības nesaderība: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem nav lemts būt kopā

Apkārtējā pasaule ir polāra, mīlestības fronte nav izņēmums. Dažas zvaigžņu zīmes ir apvienotas vislabākajā iespējamajā veidā, bet dažām vienkārši nav lemts būt kopā.

Jāatzīmē, ka noteikumos ir izņēmumi. Mēs runājam par aliansēm, kas ir veiksmīgas neatkarīgi no tā. Gadās arī, ka ātri izjūk laulības un attiecības, kurām saskaņā ar visām prognozēm ir augsts saderības līmenis. Mīlestībā nevar būt viennozīmīgas atbildes – jums vienkārši jātic sev un savam dvēseles radiniekam, atmetot šaubas un aizspriedumus.

Auns

Mīlestībā Aunam vissliktākais ir ar Mežāžiem un Jaunavām. Zemes stihiju ir grūti apvienot ar Uguns stihiju, bet, ja ar Vērsi izredzes ir pietiekami lielas, tad ar šo pāri tās mēdz uz nulli. Vienīgais veids, kā padarīt dzīvi ar Jaunavu vai Mežāzi patīkamu, ir dot viņiem neatkarību. Spēcīgas sajūtas jebkurā gadījumā pateiks izeju.

Vērsis

Ar Ūdensvīru un Dvīņiem tev, visticamāk, neizdosies. Pirmkārt, abiem ar tevi būs garlaicīgi, otrkārt, viņi ir pilnīgi pretēja tipa cilvēki. Jūs esat flegmatisks un mierīgs, savukārt Dvīņi un Ūdensvīrs ir vējains un nepastāvīgs. Gan jums, gan viņiem ir iemesls gandrīz nekavējoties pārtraukt attiecības. Šāda alianse būs veiksmīga tikai tad, ja būs kopīgs hobijs vai hobijs.

Lasi arī: Kā atgūt spēkus saskaņā ar Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Seši veidi, kā īstenot sapni

Dvīņi

Jums būs grūti sadzīvot ar Svariem un Jaunavu. Neticami pievilcīga Jaunava nākotnē var jūs pievilt: tam pietiek ar 3-5 mēnešiem. Ja jums nav kopīgu interešu, laulība un attiecības ir lemtas neveiksmei. Svari būs nikni jūsu nepastāvības dēļ. Stājoties ar viņiem attiecībās, jums ir jāsakārto prioritātes uzreiz, lai nākotnē nebūtu problēmu.

Vēzis

Pats ļaunākais, ka Vēzis būs kopā ar citu Vēzi. Jā, viss no pirmā acu uzmetiena ir skaisti – vienādas vērtības, viens skats uz pasauli, bet tas būs tik garlaicīgi, ka iespēja uz mīļāko vai saimnieci ir vienkārši milzīga. Šādas attiecības izgaist lēni, bet noteikti, un ir neticami grūti tās atjaunot.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment