Rituāls, lai piesaistītu veiksmi katrai jaunai dienai

Gaišreģe Gaļina Bagirova, būdama Ekstrasensu cīņu fināliste, no pirmavotiem zina par panākumiem. Šī talantīgā sieviete un spēcīgais ekstrasenss ir gatava dalīties ar savu veiksmes recepti ar visiem.

Šodien Gaļina veiksmīgi praktizē Maskavas Parapsiholoģijas un hipnozes centrā. Viņas dzimtajā Azerbaidžānā viņas dāvanu jau sen ir atzinuši daudzi cilvēki, tostarp rūdītākie skeptiķi. Un pēc “Ekstrasensu cīņas” 8. sezonas, kur Gaļina sasniedza finālu, viņi par viņas talantu uzzināja arī Krievijā.

Ekstrasenss uzņemas dažādas lietas, sākot no laulības pārkāpšanas līdz neatklātiem noziegumiem. Viņas dāvana palīdz cilvēkiem tādos gadījumos, kad no viņas atbildes var būt atkarīgs cilvēka liktenis nākotnē, un parastās, ikdienas nepatikšanās.

Frāzes “nav mana diena” un “esmu uz nepareizas kājas” ir pazīstamas daudziem no mums. Gaļina Bagirova ierosina atbrīvoties no šādiem negatīviem formulējumiem un visa, ko tie ietver. Lai katra diena ritētu labi, gaišreģe iesaka izmantot vienkāršu un iedarbīgu rituālu. Jums nav jātērē daudz laika, un rezultāts jūs patīkami pārsteigs. Ar šī rituāla palīdzību jūs uzlādēsiet sevi ar pozitīvu enerģiju jau no paša rīta.

Rituāls veiksmes piesaistīšanai katru rītu

Savā darbā Gaļina iesaka ķerties pie ūdens. Ūdens ir lielisks enerģijas vadītājs, un pats galvenais, to var izmantot pat iesācēji praktiķi, kuriem nav lielas ezotēriskas pieredzes.

Lasi arī: Talismana zieds atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji iemīlas: dažie iemīlējušies uzvedas pretēji savam ierastajam raksturam

Jums nebūs vajadzīgas sarežģītas rituāla darbības vai grūti saprotamas sazvērestības. Abus labāk darīt tad, kad ir sasniegts zināms dāvanas meistarības līmenis, tāpēc Gaļina iesaka citādu, vienkāršu veidu, kā uzlabot savu dzīvi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment