Andželas Pērlas prognoze septembrim: būs jaunas iespējas, citiem būs iespēja pabeigt vasarā nepabeigto

Slavenās Andželas Pērlas ieteikumi palīdzēs Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem 2023. gada rudeni sākt ar veiksmi un ienest dzīvē pozitīvus notikumus. Savlaicīgi sniegti padomi lieliski noderēs tiem, kuri vēlas mainīties uz labo pusi un izvairīties no rudens depresijas.

Septembrī dažas planētas atgriezīsies tiešā kustībā, kas nozīmē, ka situācija mainīsies uz labo pusi. Andžela Perla iesaka iepriekš uzzināt, kas notiks šomēnes, lai būtu pilnībā sagatavots. Pateicoties viņas padomiem, ikviens varēs pabeigt jau kopš vasaras ieilgušās lietas un viegli realizēt drosmīgus plānus.

Auns

No 4. septembra Venēra atgriežas savā tiešajā pozīcijā 5. mīlestības mājā, ieviešot skaidrību jautājumos, kas saistīti ar bērniem, ienākumiem un personīgo dzīvi. Tajā pašā dienā Jupiters apstājas naudas sektorā un virzīsies pretējā virzienā līdz gada beigām. Auns varēs veikt ilgtermiņa investīcijas, kā arī uzsākt sarunas, kas pārtaps darījumā 2024. gada sākumā. Mēnesis būs veiksmīgs tiem, kuri ar lēmumiem nesteidzas un cieši seko līdzi dzīvē notiekošajam.

Vērsis

Venēra no 4. septembra dodas tiešā kustībā zīmes 4. mājā, kas nozīmē, ka uzlabosies situācija ģimenē, varēs risināt finanšu un darba jautājumus, izdevīgi pārdot vai pirkt nekustamo īpašumu. Jupitera retrogrāds nedaudz aizēno mēnesi, taču tā ietekme palīdzēs saprātīgi pārvaldīt naudu un nepazaudēt ietaupījumus. Mēnesis būs pozitīviem notikumiem bagāts, ja iemācīsies uz situāciju raudzīties ar pozitīvu un ikdienišķās lietās meklēt pozitīvus mirkļus.

Lasi arī: Kas ir unikāls jūsu zvaigžņu zīmē

Lasi arī: Rituāls, lai piesaistītu veiksmi katrai jaunai dienai 

Dvīņi

No 4. septembra Venēra pārvēršas tiešā kustībā zīmes 3. mājā. Šis pasākums Vērsim paver jaunus attīstības ceļus: apmācības, noderīgus kontaktus, virzību biznesā un biznesā. Tajā pašā dienā Jupiters līdz 31. decembrim dodas retrogrādā kustībā, bremzējot procesus, taču tajā pašā laikā tas netraucē, bet bremzē darbību un neļauj veikt impulsīvas darbības. Dvīņus gaida brīnišķīgs mēnesis, pilns ar jauniem kontaktiem un iespējām.

Vēzis

Vēžus gaida brīnišķīgs mēnesis. Septembris sākas ar Venēras pāreju tiešā kustībā 2. mājā no 4. septembra. Planētas ietekme dod finanšu pieaugumu, pašcieņas pieaugumu un paver jaunus attīstības ceļus. No 4. septembra Jupiters dodas retrogrādā, palēninot ātrumu un sniedzot iespēju pārdomāt, pārtaisīt un arī solīt atkārtošanās iespējas. Vienkāršs fokusēšanās vingrinājums palīdzēs zvaigznāja pārstāvjiem nepalaist garām neko svarīgu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment