Andželas Pērlas prognoze septembrim: būs jaunas iespējas, citiem būs iespēja pabeigt vasarā nepabeigto

Lauva

Lauvu gaida pārvērtību mēnesis. Venēra no 4. septembra pārvēršas tiešā kustībā zīmes 1. mājā, pievēršot uzmanību iekšējai pasaulei. Zvaigznāja pārstāvji varēs parūpēties par sevi, rast atbildes uz aizraujošiem jautājumiem un arī rast laimi daudzās dzīves jomās. Jupiters nedaudz mērēs degsmi, kas tajā pašā dienā sāk retrogrādu kustību, tomēr planētas ietekme dos iespēju pārskatīt savus plānus, izvirzīt ilgtermiņa mērķus un arī atbrīvoties no visa virspusējā.

Jaunava

Venēra pagriežas tieši no 4. septembra pabeigšanas 12. mājā. Tas nozīmē, ka Jaunavas spēs sakārtot pagātnē ievelkas lietas, pievērst uzmanību savām vajadzībām un  iekšēji pārveidoties. Tajā pašā dienā Jupiters sāk savu retrogrādo kustību, palēninot ritmu. Šāds stāvoklis būs šī zvaigznāja pārstāvju rokās – planētas ietekme neļaus jums izdarīt nepārdomātas darbības, kuras jums būs jānožēlo vairāk nekā vienu reizi.

Svari

Venēra, Svaru valdniece, no 4. septembra pārvēršas tiešā kustībā. Planēta atradīsies zīmes 11. mājā, kas ir atbildīga par peļņu. Zvaigznes pārstāvji varēs gūt finansiālu labklājību, atdot kredītu un saņemt ilgi gaidīto samaksu par savu darbu. Jupiters nedaudz palēninās kustību uz priekšu, kas arī 4. pārtaps retrogrādā kustībā. Ļoti palīdzēs planētas ietekme – Svari spēs bez steigas pieņemt pareizos lēmumus, pārskatīt plānus un iegūt otru iespēju.

Skorpions

No 4. septembra Venēra uzsāk tiešu kustību zīmes 10. mājā. Tas nozīmē, ka Skorpioni varēs iegūt statusu, attīstīt personīgo biznesu un nostiprināt savu reputāciju. Jupiters tajā pašā dienā pārvēršas retrogrādā kustībā 7. mājā, pievēršot zvaigznāja pārstāvju uzmanību pagātnei. Šeit var rasties veci sakari, būs jāstrādā pie kļūdām, plānu pārskatīšana. Tāpat Skorpioni var iegūt iespēju kaut ko mainīt un vēlreiz izmēģināt veiksmi.

Strēlnieks

Venēras apvēršana tiešā kustībā notiks 4. septembrī 9. ceļojumu mājā. Strēlniekiem būs iespēja studēt ārzemēs, iegūt pārliecību un finansiālo labklājību. Jupiters tajā pašā dienā pagriežas retrogrādā līdz 31. decembrim. Zvaigznes pārstāvji iegūs otru iespēju, varēs pārdomāt iepriekš neizmantotās iespējas un labot situāciju. Mēnesis būs veiksmīgs tiem, kuri nesteidzas izdarīt secinājumus un vadās pēc saprāta argumentiem.

Lasi arī: Kas ir unikāls jūsu zvaigžņu zīmē

Lasi arī: Rituāls, lai piesaistītu veiksmi katrai jaunai dienai 

Mežāzis

Venēra 4. septembrī sāk tiešu kustību, paverot Mežāžiem jaunas iespējas gan biznesā, gan personīgajā dzīvē. Planētas ietekme palīdzēs rast laimi personīgajā dzīvē un nostiprinās finansiālo stāvokli. Jupiters tajā pašā dienā kļūst retrogrāds un tā ietekme palīdzēs sākt kaut ko no jauna, sagatavoties kardinālām dzīves pārmaiņām. Kopumā septembris būs iespēju laiks, ko nedrīkst palaist garām.

Ūdensvīrs

Venēra 4. septembrī pārvērtīsies tiešā kustībā zīmes 7. mājā. Tas nozīmē, ka Ūdensvīriem būs iespēja ieskaut sevi ar svarīgiem cilvēkiem, slēgt izdevīgus darījumus, kā arī uzlabot savu personīgo dzīvi. Tajā pašā laikā Jupiters pagriežas retrogrādā, ļaujot jums pārskatīt plānus, izlemt pārcelties, kā arī dod iespēju labot pagātnes kļūdas vai neizmantotās iespējas. Mēnesis būs patīkamu pārsteigumu pilns, ja veltīsi laiku un pārdomāti veidosi veiksmīgu nākotni.

Zivis

Venēra tieši pagriežas 4. septembrī zīmes 6. mājā. Šis notikums sniegs Zivīm pārliecību slēgt izdevīgus līgumus, rast laimi personīgajā dzīvē. Tajā pašā dienā Jupiters pagriezīsies retrogrāds, palēninot visus procesus. Šāds stāvoklis palīdzēs izlabot agrāk pieļautās kļūdas, iegūt otru iespēju darīt lietas, no kurām agrāk bija jāatmet. Pirmais rudens mēnesis būs iespēju laiks tiem, kas velta laiku un pieņem pārdomātus lēmumus.

Rudens sākums būs iespēju laiks tiem, kas pieraduši panākt savu. 2023. gada septembrī ikviens varēs ienest dzīvē laimi, ja ieklausīsies sevī un nesekos apkārtējo viedoklim.

Leave a Comment