Merkantilā zvaigžņu prognoze: kādā laulībā jūs kļūsiet bagāti

Zvaigžņu eksperti saka, ka mūsu finansiālie panākumi lielā mērā ir atkarīgi no apkārtējiem. Izvēloties dzīves partneri, jāņem vērā ne tikai mīlestības saderība pēc prognozes, bet arī zvaigznāju atbilstība attiecībā pret naudu. Vai vēlaties kļūt bagāti? Izvēlies partneri pēc merkantilisma zvaigžņu prognozes!

Aunam ir jābūt tuvākam ar gaisa stihijas zīmēm un īpaši ar Ūdensvīriem. Tas viņiem ir ideāli piemērots. Svari var piesaistīt arī naudas veiksmi. No Skorpioniem vajadzētu izvairīties – viņi ļaus viņiem doties apkārt pasaulei.

Vērsim noderēs saikne ar Ūdensvīru vai Skorpionu. Alianse ar šīm zīmēm Vērsim var nest neticamu naudas veiksmi. Uguns zīmju pārstāvjiem (Lauvas, Strēlnieks un Auns) nenāks slikti, taču šajos gadījumos Vērsim nāksies sagraut nervus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: daudziem dzīvē sāksies baltā līnija!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Dvīņi varēs piesaistīt naudu pārī ar Lauvām. Lauva šīs zīmes pārstāvjiem ir īsts naudas magnēts. Mežāzis, Vērsis un Jaunava blakus Strēlniekam paši var labi nopelnīt, taču viņi nekādi nepalīdzēs savam Dvīņa partnerim. Un Skorpioni var pilnībā sabojāt Dvīņus.

Vēžiem , lai kļūtu bagāti, ir nepieciešama alianse ar Lauvu, Aunu un Strēlnieku. Alternatīvi, Vērsis. Viņi varēs gan nopelnīt naudu paši, gan piesaistīt naudu Vēžiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment