Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Ar finanšu zvaigžņu prognozi ir vieglāk ne tikai plānot naudas lietas, bet arī sakārtot citas dzīves jomas. Mūsu iespējas dažkārt ir atkarīgas no naudas labklājības. Šonedēļ daudzām Zvaigžņu zīmēm būs iespēja virzīties uz priekšu.

Lai septembra vidū justos pārliecinošāk, zvaigžņu eksperti iesaka nesēdēt un gaidīt laikapstākļus pie jūras, bet rīkoties, turklāt pēc iespējas aktīvāk. Tajā pašā laikā ir svarīgi atcerēties  pazīmes, kas sola ātru materiālo labklājību. Nedēļas nogale būs īpaši laba, jo finanšu planēta Merkūrija personā atbrīvosies no retrogrāda stāvokļa.

Auns

Aunam būs nepieciešama zināma drosme finanšu pārvaldībā. Pie apvāršņa var būt kāds pirkums, par kuru viņi nav domājuši, bet kas viņiem ļoti noderētu nākotnē. Daži finansiālie aspekti būs atkarīgi no mīlas sfēras. Aunam daļa budžeta būs jātērē patīkamām lietām, un mēs runājam ne tikai par dāvanām mīļajiem, bet arī par viņu pašu interesēm.

Vērsis

Vērsis šajās septiņās dienās spēs mainīt situāciju, kas prasīs zināmus izdevumus. No 15. septembra sāksies finansiālas un lietišķas aktivitātes periods, un pat ja kādi pārsteigumi liks Vērsim izlauzties, galu galā viss nokārtosies viņiem par labu. Nedēļas beigās jums jāsāk strādāt vairāk, pretējā gadījumā var rasties kavēšanās ar budžeta papildināšanu. Neliela summa, kas atvēlēta pēkšņiem izdevumiem, nenāks par ļaunu.

Lasi arī: Kā aprēķināt savus laimīgos skaitļus numeroloģijā

Lasi arī: Talantu skaitlis pēc dzimšanas datuma: izvēlieties dāvanu pēc numeroloģijas

Dvīņi

Dvīņi var sagaidīt negaidītus ienākumus: piemēram, pēkšņu peļņu no hobija, svarīgu darba pasūtījumu, paaugstinājumu vai prēmiju. Šie cilvēki tiek mudināti ieguldīt profesionālajā izaugsmē. Tagad visiem Dvīņiem ir svarīgi pārliecinoši virzīties uz priekšu un ieiet jaunā fāzē. Nekas nepastiprinās viņu pašcieņu un pašapziņu, piemēram, saziņa ar gudriem cilvēkiem un viņu profesionālo interešu paplašināšana.

Vēzis

Naudas lietas Vēžus sagrābs pilnībā. Viņi varēs atbrīvoties no lietām, kas traucē kļūt bagātam, piemēram, kaitīgiem ieradumiem vai papildu izdevumiem, no kuriem var viegli izvairīties. Mājas ģenerāltīrīšana sakārtos lietas budžetā. Noderēs izdevumu saraksta sastādīšana: to var analizēt, lai izdarītu atbilstošus secinājumus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment