Kā aprēķināt savu likteņa skaitli un iegūt labumu no tā

Katrai personai ir savs patrona numurs, kas tiek aprēķināts pēc dzimšanas datuma. Uzziniet, kurš skaitlis jums ir liktenīgs, un ko jūs varat sagaidīt no dzīves saskaņā ar numeroloģiskajām prognozēm.

Likteņa skaita aprēķināšana

Numerologi uzskata, ka visefektīvākais un precīzākais aprēķina veids ir visu skaitļu pilnīga saskaitīšana no  dzimšanas datuma. Šī ir vienkārša, bet patiesa metode, kuru var izmantot ikviens.

Lai to izdarītu, norādiet savu dzimšanas datumu, piemēram: 04/07/1986. Katru ciparu saskaitām: 0 + 7 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 6 = 35. Ir nepieciešams iegūt viencipara skaitli, tāpēc aprēķins turpinās, līdz tiek iegūts viencipara skaitlis. Tādējādi galu galā mums ir: 35 = 3 + 5 = 8. Astoņi būs liktenīgais skaitlis, kura aizgādībā piedzima šis dzimšanas dienas zēns.

Skaitļu interpretācija

1  ir uzvarētāja simbols. Cilvēki, kas dzimuši dažu varā, nekad neatkāpjas no saviem principiem un ir pieraduši jebkuru uzdevumu novest līdz galam. Tas, pirmkārt, ir patiesa līdera milzīgais potenciāls, kas jums ir jāattīsta sevī katru dienu – tad nākotnē jūs varēsiet ieņemt jebkuru vadošu amatu. Neskatoties uz visām tās spēcīgajām īpašībām, vienībai ir grūti nodibināt starppersonu attiecības. To var kavēt lepnums un pat zināma augstprātība, kas ir jāpārvar.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

2  ir apvienošanās zīme. Diviem ir viegli atrast kopīgu valodu ar jebkuru vidi, izveidot spēcīgas draudzības vai izveidot brīnišķīgu ģimeni. Apkārtējie parasti viņus mīl un vienmēr sniedz palīdzību un atbalstu. Bet dažreiz šādu sabiedriskumu var izmantot ļaunumam un izdarīt spiedienu uz diviem cilvēkiem, pārkāpjot viņa principus un dzīves uzskatus. Tie, kas dzimuši zem šī skaitļa valdīšanas, ir izcili diplomāti un spēj atrisināt jebkuru konfliktu, taču dažreiz viņi ir pārāk mīksti.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment