Kā iestādīt naudas koku, lai nauda plūstu

Naudas koks jau sen tiek uzskatīts par finanšu enerģijas magnētu. Lai jūsu mājās ienāktu labklājība, augs ir pareizi jāstāda.

Daži augi  piesaista laimi, mīlestību un labklājību. Tajos ietilpst Crassula jeb naudas koks. Vietnes dailyhoro.ru eksperti iesaka ikvienam audzēt augu, kas palīdzēs atbrīvoties no finansiālām problēmām. Ir svarīgi to iestādīt pats, nevis iegādāties gatavu, kas jau ir iesakņojies.

Vislabāk ir “nozagt” resno sievieti. Pāris lapas var noplūkt jebkuram augam, jo ​​tās bieži vien izliktas organizācijās. Tiek uzskatīts, ka asni, kas ņemti no vietām, kas saistītas ar finansēm, vislabāk var ienest naudu mājā: grāmatvedība, banka, veikals. Atnesiet lapas mājās un ievietojiet tās ūdens traukā, līdz augs iesakņojas.

Nosēšanās noteikumi ir vienkārši. Vispirms jāsagatavo augsnes maisījums, pēc tam katlā jāievieto drenāža un jāiemet pāris apburtas monētas. Sakiet:

“Tāpat kā monētas paliek zem zemes, dodot spēku manam kokam, apveltījot to ar bagātības enerģiju, tā arī manā mājā finanses neizsīks.”

Kad aug Mēness, zemē jāiestāda naudas koks, sakot:

“Koks piepildās ar spēku un iesakņojas zemē. Tāpat kā saknes turas pie monētām, man nebūs problēmu ar naudu.”

Augošā mēness laikā laistiet koku ar ūdeni, kas piesūcināts ar monētām, kā arī neaizmirstiet to pabarot, teikt labus vārdus un rūpēties par to, noslaukot putekļus no lapām. Mudiniet resno sievieti piesaistīt jūsu mājām naudas enerģiju.

Blakus iestādītajam augam var novietot bagātības simbolus: banknoti, maku, ķīniešu monētas vai naudas krupi. Crassula spēj uzziedēt, un tad jūs varat sagaidīt lielu naudas veiksmi. Šajā gadījumā jūs varat iegādāties loterijas biļeti un  pieburt to, lai laimētu.

Leave a Comment