Alla Rotter: kāpēc jāatbrīvojas no vecajām lietām mājā

Ekstrasenss Alla Rotter atzīmē, ka katra lieta mājā ir uzlādēta ar noteiktu enerģiju. Nopērkam ko jaunu un atvadāmies no vecajām lietām. Tikai daži cilvēki saprot, ka nevajadzīgs apģērba gabals vai nolietots aprīkojums var ietekmēt materiālo bagātību. Atkritumi un atkritumi atņem īpašniekam bagātību.

Vecas lietas ir nabadzības avots

Ja atstājat nolietotu kreklu vai džinsus savā skapī, bet aizmirstat par to, tā ir skaidra zīme, ka jums ir jāatbrīvojas no drēbēm. Nav vērts glabāt lietas katram gadījumam, jo ​​tu ieprogrammē sevi dzīvei, kurā nevarēsi tērēt naudu jaunām lietām, bet būs spiests valkāt vecās. Pieķeroties lietām, kas ikdienā vairs nav noderīgas, jūs atzīstat, ka vērtējat savu pagātni. Jūsu vecā dzīve ir pilna ar nepiepildītām cerībām un vilšanos, tāpēc labāk ir pārtraukt savu iecienītāko priekšmetu glabāšanu.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. līdz 22. oktobrim: Žurkām jādomā par savu imidžu, Zirgam jāapzinās kārdinājumi!

Lasi arī: Prognoze 2023. gada 15. oktobrim: Dvīņus kaitinās viss, Skorpionam jāmeklē mākoņa zelta maliņa!

Atstājot mājā nevajadzīgas lietas, jūs automātiski ieprogrammējat sevi nabadzībai. Nekas jauns tavā dzīvē neienāks, kamēr tu neatteiksies no vecā. Lietas, kurām beidzies derīguma termiņš, neļauj ielaist dzīvē jaunus notikumus. Lai mājā parādītos jauns priekšmets, jums ir jāatbrīvo vieta. Tiklīdz veicat ģenerāltīrīšanu mājā un izmetat visus atkritumus, parādās nauda un iespējas iegādāties jaunu servisu vai sadzīves tehniku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment