Nekādā gadījumā neaizdodiet naudu šajās dienās: jūs radīsiet nabadzību

Nevienam tas nepatīk, bet laiku pa laikam tas ir jādara – aizņemties vai aizdot.

Ir grūti atteikt, ja kāds tuvinieks vai draugs lūdz palīdzību. Un ko lai dara, ja pašam pietrūkst nedaudz naudas līdz algai? Ir daudz pareģojumu un ticējumu, kāpēc noteiktās dienās nevar aizņemties naudu.

Kādās dienās nevar aizdot naudu

Jautājums par naudu mūsu kultūrā vienmēr ir bijis ārkārtīgi jutīgs. Nevienam nepatīk dot vai aizņemties naudu, jo bieži vien cilvēki nevēlas vai nevar atdot to, ko ir lūguši.

Rezultātā – pārrautas ģimenes vai draudzības saites un sabojātas attiecības. Šī situācija ir radījusi daudz pareģojumu un noteikumu, kā pareizi aizņemties naudu.

Mūsu senči uzskatīja, ka nekādā gadījumā nedrīkst aizdot naudu gavēņa un citu lielu baznīcas svētku laikā. Tika uzskatīts, ka, aizdodot naudu šādās dienās, tā neatgriezīsies.

Turklāt jāņem vērā, ka ir svarīgi pievērst uzmanību tam, kurā nedēļas dienā tiek lūgts aizdot naudu. Piemēram, nevajadzētu aizdot naudu svētdienā. Fakts ir tāds, ka šajā dienā bieži notiek dievkalpojumi.

Tiek uzskatīts, ka arī otrdiena nav labākā finanšu jautājumu risināšanai, tāpēc labāk atteikt kādam, kurš lūdz aizņemties naudu.

Kāpēc nevar aizņemties naudu vakarā

Ir svarīgi atcerēties, kāpēc nevar aizņemties naudu vakarā. Fakts ir tāds, ka tumšajā diennakts laikā darbojas nešķīsti spēki, kuru vienīgais mērķis ir nodarīt ļaunumu. To ietekme var negatīvi ietekmēt labklājību, un nauda aizplūdīs no ģimenes.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment